Jocs escape
Inici >

Jocs escape

compartir joc a Facebook jocs+escape compartir joc a Twitter jocs+escape compartir joc a Google+ jocs+escape

Jocs escape

joc Jocs escape gratis 001 El bruixot Waldo
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Al bruixot Waldo li han segrestat el drac i haurà de recórrer un llarg camí ple de perills per rescatar-lo.
joc Jocs escape gratis 002 Rescata els dàlmates
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca en aquesta casa les pistes que et portaran a trobar la sortida de la casa dels dàlmates
joc Jocs escape gratis 003 Jinx 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: En aquesta segona part del jocs el petit fantasma ha de concloure la missió que va començar en una misteriosa casa en una altre dimensió
joc Jocs escape gratis 004 Jinx
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: El dia de Halloween un petit fantasma entra en una casa on passen coses estranyes que haurà de resoldre per sortir
joc Jocs escape gratis 005 Mals sons 4
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc Jocs escape gratis 006 Mal son 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc Jocs escape gratis 007 Mal son 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc Jocs escape gratis 008 Mals sons 1
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: L´objectiu del joc és aconseguir que el protagonista completi la missió sense que el dimoni dels mals son el desperti abans d´acabar.
joc Jocs escape gratis 009 La princesa escapa del castell
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Ajuda a la princesa a que escapi del castell on la tenen presonera
joc Jocs escape gratis 010 Fuga ràpida
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Vas contra rellotge per escapar de tres escenaris diferents
joc Jocs escape gratis 011 Escapa de l´illa del far
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la manera de sortir d´aquesta illa amb pocs recursos i pistes amagades
joc Jocs escape gratis 012 Escapa de la casa del nadal
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: En una casa decorada pel nadal hi ha peces de trencaclosques amagades que hauràs de trobar si vols sortir
joc Jocs escape gratis 013 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc Jocs escape gratis 014 La fugida del faraó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc Jocs escape gratis 015 Escapa de la casa embruixada 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Dos intrèpids joves han entrat en una casa on mostres i criatures estranyes recorren les habitacions.
joc Jocs escape gratis 016 Escapa de la casa embruixada
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la manera d´escapar de la casa embruixada, on els passadissos secrets, monstres i paranys et faran difícil fer-ho
joc Jocs escape gratis 017 Escapa de la meva cuina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estic tancat a casa meva i no trobo la manera d´escapar, pots ajudar-me?
joc Jocs escape gratis 018 Escapa del zoo 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Els animals estan atrapats en gàbies o caixes i has d´aconseguir que arribin a la porta per escapar
joc Jocs escape gratis 019 Troba el meu mòbil
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Durant una acampada he perdut el mòbil, pots ajudar-me a trobar-lo?
joc Jocs escape gratis 020 Escapa del campament
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Una noia que està retinguda en un campament contra la seva voluntat vol retrobar-se amb el seu xicot i per fer-ho haurà d´esquivar els membres del campament
joc Jocs escape gratis 021 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc Jocs escape gratis 022 Escapa del castell abandonat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs a les catacumbes d´un vell castell del que hauràs de sortir pels teus propis mitjans.
joc Jocs escape gratis 023 Escapa de la casa de l´home vell
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta escapar d´aquesta casa plena de petits trecaclosques i misteris que caldrà resoldre per poder sortir.
joc Jocs escape gratis 024 L´Scooby-doo escapa del Coolsonian
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Un joc d´escape, on els que han de sortir són l´Scoobdoo i el seu inseparable amic Shaggy.
joc Jocs escape gratis 025 Escapa de la casa dels números
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: En aquesta casa hi ha molts números, però no tots són necessaris per escapar. La teva feina serà la de descartar i utilitzar els números correctes.
joc Jocs escape gratis 026 Escapa de la casa de l´arbre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta sortir d´aquesta casa penjada sobre un arbre, que amaga la clau en un racó que només es descobrirà quan aconsegueixis resoldre tots els enigmes.
joc Jocs escape gratis 027 Troba la clau i escapa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Escapar d´aquesta casa no serà fàcil. Primer hauràs de resoldre els petits enigmes amagats i després trobar la clau per sortir.
joc Jocs escape gratis 028 Escapa del petit apartament
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancada en un petit apartament que només té quatre estances. Busca la clau que et farà obrir la porta de sortida.
joc Jocs escape gratis 029 La Ventafocs vol anar al ball
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Com ja saps el conte de la Ventafocs dius que per anar al vall la seva fadrina co nverteix a animals i objectes en una carrossa i patges per tal que ella pugui anar al ball. Tuhauràs d´aconseguir aquestes coses i ajudar-la sortir de casa per arribar al ball a temps.
joc Jocs escape gratis 030 Escapa de la casa de l´examen
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancat en una casa on la única manera de sortir és aprovar l´examen que et posaran en diferents llocs.
joc Jocs escape gratis 031 Aquí hi ha mostre amagat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Aparentment la casa on t´has quedat atrapat és normal, està buida i la única manera de sortir és trobant la clau de la porta.
joc Jocs escape gratis 032 Escapa de l´estudi del fotògraf
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta escapar de l´estudi d´un fotògraf que ha amagat les pistes per sortir en els llocs més insospitats.
joc Jocs escape gratis 033 Escapa de la casa de la bruixa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estaves fent el `truco o trato` pels carrers de la teva ciutat quan una bruixa us ha tancat en el seu soterrani. Intenta escapar abans de que es faci de dia.
joc Jocs escape gratis 034 Escapa de la botiga d´electrodomèstics
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: La botiga on estaves mirant electrodomèstics ha tancat i t´has quedat a dins. Troba la manera de sortir.
joc Jocs escape gratis 035 Escapa de la casa retro
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una casa decorada amb un estil retro i tu ets més aviat punk. Escapa de seguida abans de que acabis convertit en Paul Mccartney.
joc Jocs escape gratis 036 Ajuda a la Juliet a escapar del museu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: La pobre Juliet s´ha tornat a quedar tancada, aquest cop en un museu.
joc Jocs escape gratis 037 Escapa del misteri del tòtem
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una habitació plena de peces inques i la única sortida està tancada per un trencaclosques que has resoldre perquè la porta s´obri.
joc Jocs escape gratis 038 Escapa de la casa del gran puzle
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´ha quedat tancat en una casa amb molt misteris per desvetllar. Troba´ls i soluciona´ls per sortir.
joc Jocs escape gratis 039 Escapa de la casa americana
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una casa d´estil americà i per sortir hauràs de trobar la combinació.
joc Jocs escape gratis 040 La princesa Juliet escapa de les clavegueres
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: A la princesa Jiliet l´han atrapat uns monstres que viuen a les clavagueres i tu l´has d´ajudar a escapar.
joc Jocs escape gratis 041 Escapa de la nau alienígena
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancat en una nau alienígena i no saps com sortir-ne. Busca per tot arreu les pistes i petits jocs que et portaran fins a la sortida.
joc Jocs escape gratis 042 Un escape brillant
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Aconsegueix escapar d´aquesta gran casa i al final tindràs una gran sorpresa brillant
joc Jocs escape gratis 043 Escapa de la casa del mapa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: En aquesta casa hi ha un mapa amagat que marca la manera de sortir-ne.
joc Jocs escape gratis 044 Escapa de la casa dels horrors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Has entrar a l´atracció de la casa dels horrors però t´han deixat tancat i per sortir hauràs de trobat la manera de fer-ho sense ajuda.
joc Jocs escape gratis 045 Escapa de la piscina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancat en una piscina coberta i la teva única manera de sortir és trobant la clau i resolent els petits trencaclosques que i ha per tot arreu.
joc Jocs escape gratis 046 Escapa de la torre del rellotge
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancat en una torre de cinc pisos on la única sortida que hi ha està tancada i per poder sortir hauràs de trobar la clau.
joc Jocs escape gratis 047 Escapa de la llibreria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancat en una llibre on aparentment només hi ha llibres i més llibres però si busques trobaràs la manera de sortir.
joc Jocs escape gratis 048 Escapa del laboratori
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Hi ha una noia molt amoïnada perquè s´ha quedat tancada en un laboratori botànic. Pots ajudar-la a sortir?
joc Jocs escape gratis 049 Escapa de la botiga de música
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancat en una botiga plena d´instruments musicals i la teva única opció de sortir és trobar la clau que obre la porta de sortida.
joc Jocs escape gratis 050 Escapa de l´oficina de correus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat tancat en una oficina de correus i per sortir hauràs de seguir les pistes que et portaran dins a la solució de la porta tancada.
joc Jocs escape gratis 051 Escapa de l´hivernacle
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has quedat atrapat en un hivernacle del que hauràs de resoldre diferents enigmes i trobar les pistes que et portin a sortir-ne.
joc Jocs escape gratis 052 Tancat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una casa estranya amb elements i situacions confuses. Intenta escapar.
joc Jocs escape gratis 053 Escapa de la cova del drac
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una cova on habita un drac, però no pots sortir perquè et falta la clau, busca-la i surt tan aviat com puguis.
joc Jocs escape gratis 054 Escapa amb el vaixell
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs a alta mar dins d´un vaixell i el necessites per escapar i arribar a casa, però abans hauràs de descobrir com posar-lo en marxa.
joc Jocs escape gratis 055 Escapa de la casa de les joguines
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Ja fa dies que ha passat nadal però tu encara estàs tancar en una casa plena de decoració nadalenca i joguines. Has d´escapar ara o et quedaràs tancat fins a les properes vacances de nadal.
joc Jocs escape gratis 056 El temple secret
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Has de sortir del temple secret dels templaris però per fer-ho hauràs de desvetllar l´enigma que s´amaga en el seu interior.
joc Jocs escape gratis 057 Escapa d´un psicòpata
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has despertat en una habitació on aparentment hi han torturat o matat algú. Has d´escapar abans de que torni el psicòpata
joc Jocs escape gratis 058 Escapa de la casa d´acollida abandonada
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: La porta de sortida de la casa d´acollida on has quedat tancat no s´obra. Busca la clau i surt tan aviat com puguis.
joc Jocs escape gratis 059 Escapa de l´habitació de les matemàtiques
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una habitació plena de misteris matemàtics i per escapar d´allà els hauràs de resoldre.
joc Jocs escape gratis 060 El tresor asteca d´Andy
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: El petit Andy és un buscador de tresors i ara està en una antiga piràmide asteca buscant-ne un de molt important.
joc Jocs escape gratis 061 Escapa de la casa de la festa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: S´ha celebrat una festa i quan ha acabat t´has quedat tancat en ella. Intenta sortir com sigui
joc Jocs escape gratis 062 Escapa de la casa de Halloween
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´ha quedat tancat en una casa el dia de Halloween i has de sortir de seguida o et perdràs la festa.
joc Jocs escape gratis 063 Escapa de la casa de la illa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Has quedat atrapat en una gran casa d´una illa i la única manera d´escapar es trobant la clau que obre la porta de sortida
joc Jocs escape gratis 064 Allibera a les fades
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Per alliberar a les petites fades que estan tancades en gàbies, hauràs d´utilitzar la teva imaginació, habilitat i coneixements per moure´t pels diferents escenaris i seguir les pistes que porten a les claus de la presó de les fades
joc Jocs escape gratis 065 Escapa de la casa de l´arc de Sant Martí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba en aquesta habitació la clau que obre la porta de sortida i escapa de seguida
joc Jocs escape gratis 066 Escapa del submarí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estas tancat en un submarí amb moltes plantes i comportes i per escapar hauràs d´aconeguir esbrinar com obrir-les totes.
joc Jocs escape gratis 067 Phineas en el museu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Phineas està en el museu d´art i història però no és un museu normal i corrent sinó que està ple de perills per tot arreu i ell no es dona compte de res.
joc Jocs escape gratis 068 Escapa de la mina fosca
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una mina fosca i solitària, per sortir has de trobar la clau i la maner de fer-la servir
joc Jocs escape gratis 069 La faraona Cat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: En aquest joc et converteixes en una valenta arqueòloga que ha de rescatar a la faraona Cat.
joc Jocs escape gratis 070 Rescat a l´interior de la Terra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Ets una valenta enamorada que ha de rescatar al seu príncep de l´interior de la Terra.
joc Jocs escape gratis 071 Les aventures d´ScoobyDoo 1
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Aquesta és la primera part d´una de les aventures de l´ScoobyDoo i en Shaggy, on el fantasma d´un terrible pirata arriba a un vaixell per atacar als seus tripulants i fer-se amb el control del vaixell.
joc Jocs escape gratis 072 Escapa de l´habitació de l´horror
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´has despertat tancat en un lloc on ha passat alguna cosa horrorosa i el teu cap només et demana que surtis de seguida d´allà.
joc Jocs escape gratis 073 Escapa de la cambra gòtica
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una habitació un pel sinistra i has d´escapar de seguida
joc Jocs escape gratis 074 Atrapada a casa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: La Celine està atrapada dins de casa amb el seu gat però ha de sortir urgentment a comprar menjar i no pot perquè no troba la manera de desbloquejar la porta principal.
joc Jocs escape gratis 075 La fira de Carnyville
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Ets a casa amb la teva dona i no pots dormir perquè a fora hi ha una fira que fa un soroll ensordidor. Has de trobar la manera de fer que el soroll pari.
joc Jocs escape gratis 076 La casa encantada
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: De cop t´has trobat tancar a la casa encantada que està plena de monstres i éssers estranys que no et posaran les coses fàcils per sortir-ne viu.
joc Jocs escape gratis 077 Escapa del pou
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: T´han tancat en un pou ple d´animals i has de sortir-ne tant aviat com sigui possible
joc Jocs escape gratis 078 Allibera als àngels
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Hi ha tres àngels atrapats en un conte, cada capítol d´aquest conte té una escena on hi ha un dels àngels que tu has d´alliberar.
joc Jocs escape gratis 079 Escapa de l´apartament
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca la clau que obre la finestra per on has de sortir de l´apartament on estàs tancat.
joc Jocs escape gratis 080 Escapa de la cabina del capirà
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: La teva missió en aquest joc és escapar de la cabina del capità pirata.
joc Jocs escape gratis 081 La fuga d´Slime
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Ajuda a Slime a escapar del laboratori on el tenen tancat per experimentar amb ell. Vigila perquè el camí de sortida està ple d´obstacles i perills diversos
joc Jocs escape gratis 082 Escapa del castell del lleó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca les peces i objectes que et portaran a trobar la clau final per sortir de la cambra del castell del lleó on estàs tancat
joc Jocs escape gratis 083 Escapa dels jardins encantats
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta escapar dels jardins encantats
joc Jocs escape gratis 084 Feliç Halloween
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la manera de passar el millor Halloween
joc Jocs escape gratis 085 Escapa del desert egipci
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Un joc d´escape senzill i divertit on hauràs d´escapar del calorós desert egipci
joc Jocs escape gratis 086 Escapa del temple del misteri
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca les pistes que et portaran a trobar la clau que obra la porta de sortida del temple
joc Jocs escape gratis 087 Escapa del castell de la foscor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca tot allò que t´ajudi a escapar de la cel.la on estàs tancat
joc Jocs escape gratis 088 Escapa de la torre del terror
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una torre plena d´habitacions i objectes estranys i per sortir hauràs de resoldre els petits misteris que s´et presenten i trobar la clau per sortir
joc Jocs escape gratis 089 Baba yaga
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Has d´escapar de casa de la bruixa Baba Yaga
joc Jocs escape gratis 090 Escapa de la cas d´en Robin Hood
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Per escapar d´aquesta casa, has d´aconseguir totes les fletxes que hi caben a la diana i trobaràs la clau que obre la porta de sortida
joc Jocs escape gratis 091 Rescat al planeta Yepi
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Han segrestat a la teva enamorada i has d´anar al planeta Yepi per trobar-la i treure-la d´allà.
joc Jocs escape gratis 092 El vaixell pirata
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Escapa del vaixell pirata
joc Jocs escape gratis 093 Escapa amb el cotxe
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba les peces que li falten al cotxe i escapa tant ràpid com puguis
joc Jocs escape gratis 094 Busca les claus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una casa misteriosa i has de trobar les tres claus que obren els tres candaus per sortir
joc Jocs escape gratis 095 Escapa de la casa dels símbols
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca per tota la casa la clau per sortir
joc Jocs escape gratis 096 Escapa de la granja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Aconsegueix seguir totes les pistes que et portaran a trobar la clau que obra la porta de sortida
joc Jocs escape gratis 097 Escapa del laboratori
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Aconsegueix esquivar els vigilants i éssers estranys que hi ha pel laboratori i escapa
joc Jocs escape gratis 098 Escapa de la tomba
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta escapar de la tomba tant ràpid com puguis
joc Jocs escape gratis 099 Escapa de la casa museu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Senzill joc d´escapament on l´objectiu és sortir de la casa
joc Jocs escape gratis 100 El manicomi
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Escapa del manicomi on estas tancat.
joc Jocs escape gratis 101 El tresor del pirata Shipwreck
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: En aquest vaixell està amagat El tresor del pirata Shipwreck i tu l´has de trobar si vols escapar
joc Jocs escape gratis 102 Escapa de la casa dels Picapedra
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca els objectes que et poden ser útils per escapar de la casa dels Picapedra
joc Jocs escape gratis 103 Escapa del búnquer
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba les peces, resolt els enigmes, obre les portes i escapa del búnquer
joc Jocs escape gratis 104 L´illa del tresor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Has tingut un accident i has caigut en una illa deserta. Aprofita els recursos de que disposes i troba el tresor
joc Jocs escape gratis 105 El laberint de Cheops
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Escapa del laberint resolent els trencaclosques que et trobaràs pel camí
joc Jocs escape gratis 106 La corona amagada
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la corona que hi ha amagada en aquest palau
joc Jocs escape gratis 107 Escapa de la mina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la manera d´obrir els quatre candaus que tancan la porta de sortida de la mina
joc Jocs escape gratis 108 Escapa del castell
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la sortida i les claus per sortir del castell
joc Jocs escape gratis 109 Escapa de l´habitació de colors
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Aconsegueix la clau per obrir la porta i escapar de l´habitació
joc Jocs escape gratis 110 La casa de Halloween
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta escapar de la casa de Halloween
joc Jocs escape gratis 111 Escapa de la cripta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca la manera de sortir de la cripta on estàs tancat/da
joc Jocs escape gratis 112 Escapa de l´Edat mitjana 4
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca tots els objectes i eines que puguis utlitzar per escapar
joc Jocs escape gratis 113 Escapa de la cova del tresor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en una cova amb un tresor, primer has de trobar el tresor i després escapar amb ell
joc Jocs escape gratis 114 El secret de la vinya
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs en una gran casa i hauràs de trobar la manera de sortir
joc Jocs escape gratis 115 Escapa de l´Edat mitjana 5
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca tots els objectes i eines que puguis utlitzar per escapar
joc Jocs escape gratis 116 Escapa del temple Azteca
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca els objectes que et puguin fer falta per escapar
joc Jocs escape gratis 117 Escapa de l´edad mitjana 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca tots els objectes i resolt tots els puzzles per escapar
joc Jocs escape gratis 118 Escapa de la casa de caramel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca la clau per sortir de la casa de caramel
joc Jocs escape gratis 119 Mala memòria
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca la manera d´escapar de la casa de la mala memòria
joc Jocs escape gratis 120 El secret del jardí
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Cerca tots els objectes que hi ha a la dreta de la pantalla i així sortiràs del jardí
joc Jocs escape gratis 121 Escapa de l´Edat Mitjana 2
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca totes les eines i objectes que et puguin fer falta per obrir la porta i escapar
joc Jocs escape gratis 122 Escapa de la Vila Galé
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Busca tot allò que et pugui fer falta per resoldre els enigmes i escapar de la casa
joc Jocs escape gratis 123 Escapa de l´Edat Mitjana
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta trobar els taps de la roda que obre la porta per escapar del castell de l´Edat Mitjana
joc Jocs escape gratis 124 Escapa del túnel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Intenta escapar del túnel on estàs atrapat. Busca les eines que t´ajudin a obrir les portes, desenterrar objectes, trencar parets...
joc Jocs escape gratis 125 Escapa dels zombies
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: En una ciutat plagada de zombies has d´arribar al teu cotxe per escapar, però està aparcat a l´altre costat de la ciutat i per arribar has de ser més ràpid que els zombies.
joc Jocs escape gratis 126 Escapa de la casa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Troba la manera de sortir d´aquesta casa on has quedat atrapat. Per fer-ho hauràs de resoldre petits entrellats i trobar les claus que et donaran les pistes fins arribar a sortir de la casa.
joc Jocs escape gratis 127 Escapa del món màgic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Hi ha un noi tancat en un castell màgic i tu l´has d´ajudar a sortir
joc Jocs escape gratis 128 Escapar del túnel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs escape: Estàs tancat en un túnel i has d´aconseguir obrir totes les portes per a escapar.


Jocs de Escape en altres idiomes
Jocs escape

Juegos de escape

Jeux escape

Escape games

Giochi di escape