Jocs de cotxes
Inici >

Jocs de cotxes

compartir joc a Facebook jocs+cotxes compartir joc a Twitter jocs+cotxes compartir joc a Google+ jocs+cotxes

Jocs de cotxes

joc Jocs de cotxes gratis 001 El lleva neus
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Ha nevat molt i la teva feina és la de treure la neu del pàrking perquè els cotxes puguin sortir.
joc Jocs de cotxes gratis 002 Pingüins en karts
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Una carrera trepidant on només guanyarà el primer que creui la línia d´arribada.
joc Jocs de cotxes gratis 003 La ruta dels ponts
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc Jocs de cotxes gratis 004 Club nitro
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Una carrera de cotxes esportius impulsat per nitrogen, on el guanyador serà el primer que creui la línia d´arribada.
joc Jocs de cotxes gratis 005 Cursa al país de l´arc iris
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: La Numbuh Three ha de rescatar als petits animals de peluix que estan als riu de l´arc de sant martí.
joc Jocs de cotxes gratis 006 La carrera de la patrulla canina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En Chase té una missió a fer amb el seu cotxe nou. Ajuda´l a recollit totes les monedes i les pedres precioses per accelerar. Completa tots els circuits per aconseguir la màxima puntuació
joc Jocs de cotxes gratis 007 La boja carrera italiana
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Portaràs un cotxe per una carretera del nord d´Itàlia, plagada d´obstacles i coses curioses al mig de la carretera.
joc Jocs de cotxes gratis 008 Patrulla policial
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: La teva missió com a agent de policia, és treure de la carretera als conductors potencialment perillosos.
joc Jocs de cotxes gratis 009 Taller de reparació
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: L´objectiu del jocs és col.locar els cotxes que arriben al taller en el lloc indicat abans que s´acabi el temps i sense xocar.
joc Jocs de cotxes gratis 010 Repartidors amb vagoneta
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Una manera original de repartir els subministraments però molt efectiva i ràpida si es fa bé.
joc Jocs de cotxes gratis 011 El tractor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Ets un recol.lector de productes el camp que ha de portar en el seu tractor tot allò que s´ha recollit durant el dia i portar-ho dins al graner.
joc Jocs de cotxes gratis 012 Moll de càrrega
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: La teva feina és la de carregar un tràiler amb caixes i portar-les al seu destí.
joc Jocs de cotxes gratis 013 Naruto en la carrera de la gran muralla xinesa
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En aquest jocs en Naruto haurà de demostrar les seves habilitats com a pilot de motos per guanyar la carrera de la gran muralla xinesa.
joc Jocs de cotxes gratis 014 La carrera fantasma
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Aquesta és una carrera molt especial on els motoristes son fantasmes que volen treure de la carretera als seus competidors.
joc Jocs de cotxes gratis 015 La cursa del gran pixel
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Viu una gran cursa amb els personatges del gran pixel com a protagonistes i on el guanyador serà el que primer completi el recorregut.
joc Jocs de cotxes gratis 016 La volta al món en cotxe
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Ara tens la oportunitat de fer un viatge al voltant del món amb cotxe, però el repte és aconseguir tots els souvenirs de cada país sense que el cotxe falli.
joc Jocs de cotxes gratis 017 Aprèn a conduir
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En aquest joc podràs posar-te aprova com a conductor novell.
joc Jocs de cotxes gratis 018 Conductor cibernètic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Convertix-te en un conductor de l´espai exterior i salta per sobre de tot tipus d´aparells i trastos d´un altre món.
joc Jocs de cotxes gratis 019 Spiderman motociclista
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: L´Spiderman s´ha comprat una moto de cross però encara no la domina del tot.
joc Jocs de cotxes gratis 020 La carrera dels angry birds
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: El protagonista dels angry birds fa una sèrie de recorreguts per aconseguir la màxima puntuació recollint altres angry birds.
joc Jocs de cotxes gratis 021 La carrera dels àngels
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Els àngels també corren carreres de cotxe. En aquest jocs hauràs d´ajudar a un d´ells a arribar al seu destí esquivant els obstacles i recollint tantes monedes com puguis.
joc Jocs de cotxes gratis 022 La venjança de Mario
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En Mario persegueix al malvat Bowser després de que aquest hagi fet una de les seves, però no li serà fàcil aconseguir-ho, ja que pel camí va llençant objectes que poden fer que en Mario perdi el control del seu vehicle.
joc Jocs de cotxes gratis 023 Rescat extrem en 3d
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Aquesta és una carrera d´ambulàncies per veure qui arriba primer al punt de rescat.
joc Jocs de cotxes gratis 024 L´estrella de l´aparcament
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Intenta aparcar el cotxe en el lloc marcat dins el temps establert.
joc Jocs de cotxes gratis 025 El semàfor
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En aquest joc hauràs de controlar els semàfors per tal que el tràfic sigui fluid i els cotxes puguin passar tots sense que es facin massa cues.
joc Jocs de cotxes gratis 026 Les aventures d´una ambulància
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Ets el conductor d´una ambulància que ha d´arribar el seu destí en el menor temps possible i esquivant tots els cotxes que hi hagi a la carretera.
joc Jocs de cotxes gratis 027 Circuit de proves
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Has de conduir un cotxe per un circuit on al principi només hi seràs tu, per comprovar la teva destresa darrera un volant. Si tot va bé podràs fer una carrera amb altes cotxes.
joc Jocs de cotxes gratis 028 Moto cros espacial
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Demostra les teves habilitats com a pilot de moto cros en un circuit lunar.
joc Jocs de cotxes gratis 029 Campionat de F1
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Corres en un campionat de F1 i l´objectiu és guanyar totes les carreres.
joc Jocs de cotxes gratis 030 El cotxe de l´infern
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En aquest joc tot el que sembli dolent és bo per guanyar punts. Portes un cotxe patrulla que en principi hauria d´ajudar a la gent que hi ha pels carrer, però en comptes d´això, guanyaràs punts com més gent atropellis i més coses destrossis.
joc Jocs de cotxes gratis 031 El carter Pat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: L´objectiu del joc és aconseguir que tots els paquets arribin d´una caseta de correus a l´altra sense perdre´n cap pel camí.
joc Jocs de cotxes gratis 032 Aparcament de contenidors de ciment
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta el camió fins al lloc indicat sense xocar amb res i dins del temps proposat.
joc Jocs de cotxes gratis 033 Carrera de jets
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Aquesta és una carrera d´alta velocitat que té lloc en un circuit enmig de l´espai.
joc Jocs de cotxes gratis 034 Tic tac bomba
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Tens la perillosa missió de transportar una bomba d´un punt a un altre en el temps que indiqui la bomba i sense que caigui ni exploti.
joc Jocs de cotxes gratis 035 Expert en ral.lies
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Demostra que ets un expert en el món dels ral.lies i guanya la carrera.
joc Jocs de cotxes gratis 036 La perforadora
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: La teva nova feina és la de trobar pedres precioses sota terra amb una màquina que és capaç de recórrer el subsol sense esforç.
joc Jocs de cotxes gratis 037 4x4 monster
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Tens en les teves mans la oportunitat de conduir un gran 4x4 monster i amb ell podràs passar per sobre de tots els obstacles que s´et presentin durant el teu recorregut.
joc Jocs de cotxes gratis 038 Cursa bike 3d
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Correràs en una carrera amb les millors motos i en els millors circuits de tot el món, per demostrar qui és el millor pilot
joc Jocs de cotxes gratis 039 Els circuits del món
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Podràs córrer en els circuits de les ciutats més importants de tot el món amb el cotxe que triïs.
joc Jocs de cotxes gratis 040 Pàrquing dual
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Has d´aconseguir aparcar dos cotxes que estan en pàrquings paral.lels al mateix temps
joc Jocs de cotxes gratis 041 El motorista fantasma
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Hi ha un motorista fantasma que només surt a voltar pel poble els dies de Halloween i el que vol és recollit tantes carabasses com pugui per tenir-ne per la resta de l´any
joc Jocs de cotxes gratis 042 Els autos bojos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Una carrera de bogeria amb uns cotxes i uns conductors disparatats
joc Jocs de cotxes gratis 043 El petit cotxe
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Has de fer que aquest petit cotxe arribi fins al final del circuit en el punt marcat de quadres blanc i negres en el menor temps possible
joc Jocs de cotxes gratis 044 Karts Bola de drac
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Els personatges de Bola de drac competeixen un una ferotge carrera de karts, on a part de intentar ser el més ràpid també caldrà esquivar els atacs dels altres rivals i superar els obstacles que hi ha durant la cursa
joc Jocs de cotxes gratis 045 Cursa per la ciutat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Viu una de les curses més emocionants i trepidants amb un dels millors jocs de carreres de cotxes que hi ha ara mateix per PC.
joc Jocs de cotxes gratis 046 Monster carrera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Viu aquesta emocionant carrera en 3d amb els cotxes monster més divertits i ràpids que hi ha.
joc Jocs de cotxes gratis 047 En Mario per la carretera
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En Mario circula amb el seu vehicle per una carretera plena d´obstacles que li faran el seu recorregut molt difícil.
joc Jocs de cotxes gratis 048 El gangster
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Vols convertir-te en un dels gangsters més importants de la ciutat, però abans hauràs de començar per baix i ser el noi dels encàrrecs.
joc Jocs de cotxes gratis 049 Recorregut per les tombes amb moto
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Ets una pilot de motos molt atrevida que vol fer un recorregut per les tombes més importants d´Egipte per demostrar a tothom que ets la millor pilot en situacions difícils.
joc Jocs de cotxes gratis 050 La carrera de Bomb it
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: El protagonista de la saga Bomb it, s´ha passat a les carreres de cotxes i vols retar als seus companys de joc a una cursa
joc Jocs de cotxes gratis 051 La cursa de Bob Esponja
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En aquesta cursa tan divertida en Bob Esponja ha de fer una carrera contra rellotja i en línia recta agafant pel camí tantes hamburgueses i benzina com pugui per poder continuar en marxa
joc Jocs de cotxes gratis 052 Pàrquing de cotxes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En un espai molt limitat has d´aparcar una sèrie de cotxes on cadascun d´ells té el seu lloc assignat i un número concret de moviments per aparcar-los on els hi toca.
joc Jocs de cotxes gratis 053 Vehicle lunar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix aquest vehicle tan especial sobre la superficie accidentada de la lluna.
joc Jocs de cotxes gratis 054 Super Mario racing 3
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Corre en la carrera més emocionant de totes les que s´han fet de la saga de Mario Bross, amb els personatges per coneguts dels jocs de Mario.
joc Jocs de cotxes gratis 055 Recorregut 4x4
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Has de fer un recorregut amb un 4x4 per una zona molt perillosa, on el marge d´error és mínim.
joc Jocs de cotxes gratis 056 Formula Racer 2012
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Córrer en una autèntica cursa de fórmula 1, on podràs canviar de model de cotxe i de circuit en cada ronda.
joc Jocs de cotxes gratis 057 El car monster
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta al car monster a fer el recorregut pel jardí on trobarà obstacles o objectes diversos que haurà de passar i al mateix temps aconseguir tantes estrelles com pugui sense estrellar-se
joc Jocs de cotxes gratis 058 La moto de trial
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix una motos de trial pels carrers de la ciutat, saltat per sobre els obstacles que et trobaràs enmig del camí.
joc Jocs de cotxes gratis 059 Carrera de MotoGP
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix una moto en un circuit on la visió de la curso és en càmara subjectiva i l´únic objectiu és arribar el primer a la línia d´arribada
joc Jocs de cotxes gratis 060 Carrera Naskart
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix un cotxe en el circuit Naskart d´Amèrica
joc Jocs de cotxes gratis 061 Controlador de tàfic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Has de controlar que tots els vehicles passin correctament per la cruïlla sense xocar entre ells
joc Jocs de cotxes gratis 062 Carrera de motos GP
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueixes una moto per un circuit i has d´aconseguir ser el primer
joc Jocs de cotxes gratis 063 El petit Dino
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta al petit Dino a recollir tantes fruites com puguis
joc Jocs de cotxes gratis 064 La carrera del futur
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Portes una nau futurista per una carretera també futurista i l´objectiu és fer el recorregut en el menor temps possible
joc Jocs de cotxes gratis 065 Naus súper sòniques
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix la teva nau pel circuit esquivant els obstacles i arribant el primer al final del recorregut
joc Jocs de cotxes gratis 066 Carrera per la ciutat de neó
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta el cotxe per les carreteres de la ciutat de neó sense xocar contra les balles i esquivant els obstacles
joc Jocs de cotxes gratis 067 Dirigeix el tràfic
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Controles els cotxes que passen per les cruilles i has d´aconseguir que passin al menys 20 sense que xoquin entre ells
joc Jocs de cotxes gratis 068 Estació espacial
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Aconsegueix passar d´una estació a una altra per la porta que les comunica
joc Jocs de cotxes gratis 069 Crash
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Mou el teu cotxe per trencar els altres
joc Jocs de cotxes gratis 070 Missió militar
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: La teva missió és portar el paquet fins al punt indicat
joc Jocs de cotxes gratis 071 Troba les monedes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Passa pel mig d´una carretera plena de tràfic i busca les monedes que hi ha repartides pel recorregut
joc Jocs de cotxes gratis 072 Els cotxes bojos
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En aquest joc hi ha una sèrie de cotxes que cometen infraccions i els cotxes `bons` han de fer que els `dolents` respectin els senyals
joc Jocs de cotxes gratis 073 L´aparca cotxes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Aconsegueix aparcar el cotxe vermell a la seva plaça
joc Jocs de cotxes gratis 074 El tanc monstre
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix el tanc per un terreny ple d´obstacles i bombes
joc Jocs de cotxes gratis 075 Super cotxes en 3D
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix un cotxe a tota velocitat per una carretara plena d´altres cotxes i obtacles
joc Jocs de cotxes gratis 076 El camió de les deixalles
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta les deixalles des d´un punt a un altre sense que et caigui la càrrega pel camí i abans de que acabi el temps
joc Jocs de cotxes gratis 077 Circuit de karts
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix un kart per aquest circuit, el més ràpid i el que menys es surti de la pista guanyarà
joc Jocs de cotxes gratis 078 Súper camió
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta tants paquets com puguis sense que et caiguin pel camí de la sortida a l´arribada
joc Jocs de cotxes gratis 079 Ciurcuit de karts
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix un kart per un circuit on l´únic objectiu és acabar les voltes abans que el teu contrincant
joc Jocs de cotxes gratis 080 El tren
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta aquest tren fins al seu destí esquivant els obstacles que hi ha pel camí
joc Jocs de cotxes gratis 081 Moto cross per la ciutat
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix la moto per la ciutat saltant per sobre els cotxes i recollint tantes estrelles com puguis pel camí.
joc Jocs de cotxes gratis 082 Conduir pel desert
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta el cotxe pel recorregut del desert i mentre avances recull tantes estrelles com puguis
joc Jocs de cotxes gratis 083 Taxi driver
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Condueix correctament el taxi i porta a les persones al lloc on vulguin anar.
joc Jocs de cotxes gratis 084 Xoc de cotxes
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: En una carretera molt transitada has d´impedir que els cotxes que hi passen xoquin entre ells.
joc Jocs de cotxes gratis 085 Moto aquàtica
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Aquest peix tant valent vol menjar peixos i per trobar-los va amb la seva moto aquàtica pel fons del mar.
joc Jocs de cotxes gratis 086 El rapartidor de pizza
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Has de portar la pizza que et demanen amb el cotxe fins a la casa que marca el mapa.
joc Jocs de cotxes gratis 087 El tren de la mina
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Has de conduir un tren per una mina que no està en molt bones condicions, les vies estan trencades en alguns punts i en alguns altres hauràs de ser ràpid per a desviar el vagó i que no se surti de la via.
joc Jocs de cotxes gratis 088 Circuit pel riu
Joc. Joc online Joc gratis de Jocs de cotxes: Porta aquesta barca a través del riu sense xocar amb res i agafant tots el punts que hi ha pel camí.


Jocs de cotxes en altres idiomes
Jocs de cotxes

Juegos de coches

Jeux de voiture

Cars games

Giochi di auto