jocs jocs de puzle


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

jocs de puzle

compartir joc a Facebook jocs+puzle+ compartir joc a Twitter jocs+puzle+ compartir joc a Google+ jocs+puzle+

Jocs jocs de puzle

joc gratis jocs de puzle 001 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu és desfer-se de totes les peces cenctrals
joc gratis jocs de puzle 002 Història d´Elvandia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Troba la manera de construir el camí per tal que el príncep arribi al final amb tots els tresors
joc gratis jocs de puzle 003 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis jocs de puzle 004 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
joc gratis jocs de puzle 005 Vitralls
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix formar un vitrall de colors on totes les peces encaixin a la perfecció
joc gratis jocs de puzle 006 Carregador de camions
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has de carregar els camions amb les caixes seguint el mateix ordre que et marca al dibuix i sense trencar-ne cap
joc gratis jocs de puzle 007 L´anaguet lleig
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Troba les diferències en aquest dibuixos del conte clàssic de l´anaguet lleig
joc gratis jocs de puzle 008 Bloquejador 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del jocs és aconseguir que la pilota arribi a la porta
joc gratis jocs de puzle 009 Les lletres de les flors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Entre vàries escenes de flors hi ha l´abecedari amagat i en un temps limitat hauràs de trobar totes les lletres que el componen
joc gratis jocs de puzle 010 Nonograma de colors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Pinta les caselles del color corresponent per tal que el dibuix final sigui tal i com indiquen els números
joc gratis jocs de puzle 011 Connecta el temps
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Es tracta de formar parelles amb les figures que siguin iguals abans que s´acabi el temps
joc gratis jocs de puzle 012 Comprova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Busca on estan els xecs verds
joc gratis jocs de puzle 013 Rectangles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest jocs consisteix en crear rectangles amb el número de peces indicat al taulell
joc gratis jocs de puzle 014 Trossos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir muntar una via de tren sense que falti ni sobri cap peça
joc gratis jocs de puzle 015 El mahjong de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Buca les parelles dels escuts fins que no quedi cap peça al taulell
joc gratis jocs de puzle 016 Arbres i tendes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has de montar un campament de tendes però posant només el número indicat
joc gratis jocs de puzle 017 Uneix les mans
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que cap mà quedi despenjada, sino que estigui agafada d´una altra.
joc gratis jocs de puzle 018 La petita botiga dels tresors amagats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha un carrer ple de petites botigues amb un munt de tresors amagats, podràs trobar-los abans que s´acabi el temps?
joc gratis jocs de puzle 019 Cervesa o or
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En les profunditats d´una mina d´or, un gnom i un leprechaun es troben i en comptes d´estar pendents de l´or, beuen i el perden.
joc gratis jocs de puzle 020 Festa de peixos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Durant un llarg recorregut pel fons del mar, hauràs d´alliberar els peixis i els tresors atrapats.
joc gratis jocs de puzle 021 Puzle batalla
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest trencaclosques a més de ser un puzle en si mateix, et demana que muntis una història on l´ordre és el més important
joc gratis jocs de puzle 022 Match 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu d´aquest joc és aconseguir connectar tants blocs del mateix color com sigui possible en el mateix cantó del quadrat i sumar punts.
joc gratis jocs de puzle 023 Bits i bytes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Explora el món boig de bits i bytes i tracta de completar 150 desafiadors nivells!
joc gratis jocs de puzle 024 El cargol maldestre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En Bob ha tornat... molt lluny. En la tercera aventura de la popular sèrie de trencaclosques, per error el maldestre cargol ha viatjat a través d´un portal a l´antic Egipte. Ajude´l a trobar la sortida en tots els nivells, usant diferents eines per resoldre els puzles i guiant-lo amb seguretat a través de les trampes, pous i altres perills. Recull estrelles per desbloquejar fotos de galeries interessants i reuneix en Bob amb el seu avi!
joc gratis jocs de puzle 025 Camí de colors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir unir els punts del mateix color sense deixar cap espai en blanc.
joc gratis jocs de puzle 026 1212
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir col.locar tantes peces com sigui possible sense deixar cap espai buit.
joc gratis jocs de puzle 027 La princesa i el pèsol
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El clàssic conte de la princesa i el pèsol, transformat en un joc de buscar objectes
joc gratis jocs de puzle 028 Mahjong clàssic
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El típic joc de taulell on l´objectiu és aconseguir que totes les peces desapareguin després de formar parelles amb elles.
joc gratis jocs de puzle 029 Laberint hexagonal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és unir les peces per formar el recorregut més llarg possible
joc gratis jocs de puzle 030 Tangram per a nens
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Figures fàcils de tangram que qualsevol pot muntar.
joc gratis jocs de puzle 031 Bubble spirit
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les bombolles desapareguin
joc gratis jocs de puzle 032 Trenca fruites
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix formar línies de tres o més fruites iguals per tal de sumar punts i arribar a la puntuació marcada en cada nivell.
joc gratis jocs de puzle 033 Treure sorra
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir treure del taulell tota la sorra possible per tal d´arribar a la fita proposada en cada nivell i dins el temps establert.
joc gratis jocs de puzle 034 Bombes contra zombis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Demostra la teva habilitat per llençar bombes i acabar amb les zombis
joc gratis jocs de puzle 035 Les lletres perdudes de l´Alícia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En tres escenes de la pel.lícula d´Alícia al país de les meravelles, hi ha tot l´alfabet amagat i tu l´hauràs de trobar tot.
joc gratis jocs de puzle 036 Moll de càrrega
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir carregar el vaixell amb les caixes del port sense que aquest s´enfonsi ni res caigui a l´aigua.
joc gratis jocs de puzle 037 Amic Pancho 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El nostre amic Pancho ha tornat per completar la seva tercera ascensió en globus.
joc gratis jocs de puzle 038 Arribem al dotze
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu d´aquest joc és arribar a transformar els números del taulell en dotze.
joc gratis jocs de puzle 039 Tira l´ampolla
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El joc consisteix en llençar les ampolles les pedres.
joc gratis jocs de puzle 040 La roca guardiana
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Uns petits arqueòlegs han arribat per estudiar unes roques molt especials, però aquestes roques no volen que les molestin i han enviat a un guardià per fer fora als forasters.
joc gratis jocs de puzle 041 Guerra d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les gotes d´aigua desapareguin del taulell.
joc gratis jocs de puzle 042 El camí de l´arc de Sant Martí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: La petita Latie vol arribar a casa seva per fer el seu pastís preferit, de maduixes, però no li queda cap maduixa i ha hagut de sortir a buscar-les, però ara de tornar a casa.
joc gratis jocs de puzle 043 El ball dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Quan un penjat queda suspès i el seu cos es balanceja, es diu que fa el ball dels morts.
joc gratis jocs de puzle 044 El llibre dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest és un joc de diferències on s´explica la història d´un detectiu que busca una peça molt valuosa.
joc gratis jocs de puzle 045 Una mica de tot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest joc és una barreja de molts petits jocs on en cadascun d´ells hauràs de resoldre un trencaclosques per poder passar al següent.
joc gratis jocs de puzle 046 L´esquimal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un esquimal ha de tornar a casa seva però per fer-ho haurà se superar una sèrie d´obstacles que només es poden fer font amb habilitat i sentit comú.
joc gratis jocs de puzle 047 Roncs i més roncs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´elefant quan dorm emet uns roncs molt alts que molesten a la resta d´animals de la jungla. Intenta despertar a l´elefant perquè deixi de roncar.
joc gratis jocs de puzle 048 Roncs a la illa del tresor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: A la illa del tresor està tranquil, fins que l´elefant es posa a dormir i els seus roncs omplen tota la illa d´un soroll insuportable.
joc gratis jocs de puzle 049 Roncs en el salvatge oest
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha un elefant que quan dorm produeix uns roncs tan estridents que la resta d´animals ha de despertar-lo per fer que calli.
joc gratis jocs de puzle 050 Troba la vaca
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En vint-i-cinc mini jocs l´objectiu serà sempre fer que la vaca aparegui, s´enlairi o es descobreixi d´entre totes les altres coses de la pantalla.
joc gratis jocs de puzle 051 La vaca boja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha una vaca que no para d´anar d´un cantó a l´altre sense control. La teva feina serà parar-la i fer que vagi a la quadra amb les altres vaques.
joc gratis jocs de puzle 052 Blocs en caigua lliure
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Una sèrie de blocs de diferents formes i colors cauran i tu hausàs de recollir-los dins d´una espècies de banyera
joc gratis jocs de puzle 053 Angry Santa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un joc amb la mateixa dinàmica que la dels Angry birds però on els personatges que es llencen són pare Noels i el que cal esfondrar són voles de neu.
joc gratis jocs de puzle 054 Peixos i més peixos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquest joc hauràs de moure els peixos per tal d´alliverar els que estan en els requadres verds.
joc gratis jocs de puzle 055 Agry birds a l´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que els Angry birds obtinguin totes les estrelles abans d´acabar a l´aigua.
joc gratis jocs de puzle 056 Dofí pop
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Intenta que les pilotes que llenci el dofí entrin en el conjunt de les del mateix color.
joc gratis jocs de puzle 057 Crema els espantaocells
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és cremar tots els espantaocells del camp sense tocar les ovelles.
joc gratis jocs de puzle 058 El planeta porpra de Dora
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: La Dora ha anat al planeta porpra a buscar els seus amics de colors per la seva festa d´aniversari.
joc gratis jocs de puzle 059 El canó de pomes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir ficar dins el cistell les pomes demanades.
joc gratis jocs de puzle 060 Tres minuts a la platja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has fet mai castells de sorra a la platja? Doncs aquesta vegada hauràs de fer castells de tres peces amb els motlles de sorra.
joc gratis jocs de puzle 061 Tir perfecte
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has d´aconseguir amb el menor número de tirs possibles, que el disc entri a la porteria.
joc gratis jocs de puzle 062 Rebotar
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: La mecànica del joc és molt senzilla, només has d´aconseguir que la bola que rebota toqui el cub groc.
joc gratis jocs de puzle 063 El gran escape: aventura a la Terra
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un petit extraterrestre ha de tornar el seu planeta, però abans de fer-ho ha de recollir totes les estrelles caigudes.
joc gratis jocs de puzle 064 Caps caminants
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que els caps arribin fins a les carbasses i després desapareguin.
joc gratis jocs de puzle 065 La Dora celebra el Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Acompanya a la Dora exploradora a celebrar el Halloween en aquests dos trencaclosques
joc gratis jocs de puzle 066 Els menjadors de cervells
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha uns éssers molt especials que s´alimenten de cervells i tu has d´aconseguir que arribin fins a ells i se´ls mengin.
joc gratis jocs de puzle 067 Salva a la taronja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Una o més taronges estan en perill per culpa de la calamarsa. Amaga-les per tal que es salvin.
joc gratis jocs de puzle 068 Boles de vidre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és trencar tantes de vols de vidre com sigui possible per arribar als punts que es demanen en cada nivell.
joc gratis jocs de puzle 069 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis jocs de puzle 070 Adrenoid
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest és un joc clàssic on l´objectiu és netejar la pantalla llençant una bola contra els blocs de colors.
joc gratis jocs de puzle 071 Desperta el tòtem 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El tòtem que ha de protegir la Illa s´ha quedat adormit i per tal que faci la seva feina cal despertar-lo.
joc gratis jocs de puzle 072 Marató 4 dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Es una carrera contra rellotge per resoldre els petits trencaclosques que faran als micos feliços.
joc gratis jocs de puzle 073 El viatje inicial de Pancho
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquí comença el primer llarg viatge del nostre amic Pancho, que vol anar a buscar els tacos més bons de l´univers.
joc gratis jocs de puzle 074 Escapa de la casa del gran puzle
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: T´ha quedat tancat en una casa amb molt misteris per desvetllar. Troba´ls i soluciona´ls per sortir.
joc gratis jocs de puzle 075 Amic Pancho 4
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En Pancho ha emprés un llarg viatge d´ascensió per les muntanyes més altes de tot el món. La seva única subjecció són dos globus que faran que de mica en mica vagi pujant sempre que no es trobi amb cap obstacle que li ho impedeixi.
joc gratis jocs de puzle 076 Xuxes en formació
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que desapareguin tantes xuxes com puguem amb uns simples moviments.
joc gratis jocs de puzle 077 La balança de la mudança
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En una super balança s´hi deixaran caure les caixes que s´han fet d´una mudança i tu hauràs de fer equilibris per tal que els dos costats estiguin iguals i les caixes no caiguin.
joc gratis jocs de puzle 078 Allibera els globus
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha uns globus lligats i atrapats que volen ser lliures i volar. Dispara a les cordes que els subjecten i deixe´ls lliure.
joc gratis jocs de puzle 079 Safari màgic 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un zombie ha decidit anar de safari amb el seu jeep però pel camí es trobarà diferents obstacles que haurà de superar per poder continuar.
joc gratis jocs de puzle 080 Puzle atòmic
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Intenta completar aquest trencaclosques format per partícules atòmiques.
joc gratis jocs de puzle 081 Les aventures de Dora l´exploradora
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: La Dora ha de completar els mini jocs per aconseguir les pilotes vermelles dels seus amics, però en Sweper aprofitarà qualsevol descuit per emportar-se-les
joc gratis jocs de puzle 082 El bubble de l´amor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest clàssic dels jocs de pc, s´ha convertit en un mar de cors que cal destruir.
joc gratis jocs de puzle 083 El sortidor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Completa les canonades que porten des del sortidor de benzina fins als vehicles.
joc gratis jocs de puzle 084 Reconstrueix el temple 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El temple budista ha de ser remodelat i per fer-ho hi ha algunes peces que cal trure sense que la teulada i altres elements importants caiguin.
joc gratis jocs de puzle 085 Hi havia una vegada ...
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Es tracta de buscar els personatges de cadascuna de les històries i completar el conte correctament.
joc gratis jocs de puzle 086 Bombes pirates
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has d´aconseguir que els pirates caiguin al buit utilitzant les bombes de que disposes.
joc gratis jocs de puzle 087 Blocs 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que no quedi cap bloc a la pantalla.
joc gratis jocs de puzle 088 Mahjong animal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix unir totes les parelles iguals fins que no quedi cap peça a la pantalla.
joc gratis jocs de puzle 089 Guerra de cubs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hauràs de lluitar contra la màquina per tal de guanyar el major número de cubs abans de que ho faci ella.
joc gratis jocs de puzle 090 Diferències a l´habitació
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquests dibuixos hi ha una sèrie de diferencies que hauràs de trobar per poder passar al següent nivell.
joc gratis jocs de puzle 091 Monstres i portes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest és un joc divertit on l´objectiu és aconseguir que el monstre passi per la porta després de recollir totes les monedes.
joc gratis jocs de puzle 092 Angry animals
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El joc clàssic dels anbry birds però en aquest cas en forma d´animals de granja.
joc gratis jocs de puzle 093 Marató dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Petits trencaclosques que hauràs de resoldre per passar a la següent escena.
joc gratis jocs de puzle 094 Peces de dominó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha una sèrie de peces de dominó amb cares de personatges famosos, que has de fer caure amb un canó.
joc gratis jocs de puzle 095 El trèvol
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El petit trèvol necessita aigua i sol per créixer però hi haurà algunes dificultats per fer-li arribar l´aigua i la llum, ajuda´l.
joc gratis jocs de puzle 096 La bola solitària
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Una bola serà l´encarregada de fer que un pes de mil tones no caigui sobre la resta de boles que estan enganxades a la paret.
joc gratis jocs de puzle 097 Santa volador
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Tot i que fa calor i no és època de nadal, aquest joc et divertirà i t´entretindrà d´allò més.
joc gratis jocs de puzle 098 El tòtem destructor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Una tribu s´ha dividit i ara han de lluitar els un contra els altres.
joc gratis jocs de puzle 099 Dobe laberint
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hauràs d´aconseguir que les dues boles arribin a la bandera movent a les dues a la vegada i sense que cap d´elles caigui al buit.
joc gratis jocs de puzle 100 Pedres galàctiques
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és alliberar les pedres galàctiques de les quadrícules grogues.
joc gratis jocs de puzle 101 Rescat en un foc
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquest joc has de fer de bomber de rescat i salvar a la gent que es llença per la finestra durant un incendi.
joc gratis jocs de puzle 102 Bola rodant 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és acabar amb totes les peces grogues sense tocar les bombes ni caure pels forats negres.
joc gratis jocs de puzle 103 La granota
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: La granota vol arribar fins a la mosca però per fer-ho haurà de salvar una sèrie d´obstacles molt difícils.
joc gratis jocs de puzle 104 Només es viu una vegada
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Com se sol dir, només es viu una vegada i per tant hem d´aprofitar tot allò que se´ns presenti per molt estrany que sigui.
joc gratis jocs de puzle 105 El canó dels vampirs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Els vampirs ja no s´acosten a les seves víctimes per sorpresa i les mosseguen, ara utilitzen un canó per arribar fins a elles i convertir-les.
joc gratis jocs de puzle 106 El monstre Dusty
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Al monstre Dusty li agraden molt els caramels i si no en pren de seguida és capaç de cometre qualsevol malifeta, així que tu hauràs de fer-li arribar els caramels just a la boca.
joc gratis jocs de puzle 107 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Ets el millors buscador de tresors que hi ha i per això hauràs de trobar tots els tresors amagats de les illes del carib tu sol i sortir-ne amb vida sense cap ajuda.
joc gratis jocs de puzle 108 Canó de pintura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Treballes en una fàbrica on els pots de pintura s´omplen amb un canó. Intenta que cada tir de color arribi al pot que li correspongui.
joc gratis jocs de puzle 109 Els pollets
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquest joc hi ha cinc pollets de cinc colors i cinc pots de menjar dels mateixos colors que els pollets. El joc consisteix en que cada pollet mengi del seu pot.
joc gratis jocs de puzle 110 El recorregut del tanc
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has de conduir un tanc fins al punt d´extracció.
joc gratis jocs de puzle 111 Pixels fora
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha una colla de pixels sobre unes plataformes verdes que hauràs de fer caure amb una pedra.
joc gratis jocs de puzle 112 Talla al monstre 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Ens han invadit els monstres, però tu tens una arma molt potent que pot acabar amb ells només amb un dispar que els talla per la meitat.
joc gratis jocs de puzle 113 El cap del ninot de neu
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El ninot de neu ha perdut el cap i tu has de tornar a posar-li al seu lloc
joc gratis jocs de puzle 114 Busca al Pare Noel
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquest jocs hauràs de trobar tots els Pares Noels que hi ha amagats en les diferents escenes nadalenques en el menor temps possible.
joc gratis jocs de puzle 115 El tresor dels maies
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les pedres fosques es tornin clares.
joc gratis jocs de puzle 116 Donant la nota
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En Chris Moyles és un cantant que ha fet una parodia d´ell mateix fent d´una mena de super heroi que va per la ciutat recollint notes musicals per compondre les seves cançons
joc gratis jocs de puzle 117 Un alien en una caixa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que l´alien es fiqui dins de la caixa i marxi al seu planeta
joc gratis jocs de puzle 118 Una historia de Halloween amb diferències
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Avui és Halloween i us explicarem una història amb alguna diferència que haureu de trobar
joc gratis jocs de puzle 119 L´equilibri de Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix que les peces de Halloween es mantinguin en equilibri una sobre l´altre el temps que marca el rellotge
joc gratis jocs de puzle 120 Buffet lliure
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Col.loca els aliments en el seu lloc corresponent en el menor temps possible
joc gratis jocs de puzle 121 Mario lògic
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquest és un joc totalment atípic de Mario. En aquest joc no ha de córrer, agafar monedes ni conduir, només s´ha de deixar caure.
joc gratis jocs de puzle 122 La guerra dels trons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: S´està portat a terme una guerra pels trons de les terres mitges, altes i baixes. Tu ets un dels guerres que ha de lluitar contra les poderoses criatures que volen prendre el poder als humans.
joc gratis jocs de puzle 123 El camí de l´arrel
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu d´aquest joc és aconseguir que les arrels estiguin totes connectades entre elles de punta a punta del forat
joc gratis jocs de puzle 124 Les runes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un aventurer perdut en una illa misteriosa s´enfronta als perills d´un trencalcosques de runes. L´objectiu del joc és creuar de punta a punta, caminant sobre les runes del mateix color abans que s´acabi el temps.
joc gratis jocs de puzle 125 Una altra vida
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aquesta és la història de dos amors perduts en un món de fantasia, que necessiten escapar dels monstres i resoldre els puzles per continuar el viatge en aquest lloc.
joc gratis jocs de puzle 126 Puzle de l´Amazones
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Serràs capaç de completar tots els puzles d´aquest joc? N´hi ha més de trenta per fer.
joc gratis jocs de puzle 127 La mudança
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Estàs de mudança i com en tots els trasllats hi ha caixes i més caixes que cal obrir amb objectes i roba que col.locar en el seu lloc. Algunes coses es perden i d´altres que no recordaves apareixem de sobte.
joc gratis jocs de puzle 128 Les diferències de Batman
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Es mostraran vàries escenes del còmic de Batman on hi ha diferències entre el dibuix de la dreta i el de l´esquerra i tu hauràs de marcar quines són.
joc gratis jocs de puzle 129 La granja dels teus somnis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Construeix la granja dels teus somnis, tria quins animals vols tenir, quina decoració t´agrada més i quin tipus de granja vols. Podràs crear-la de mica en mica al teu gust
joc gratis jocs de puzle 130 Les mil i una nits
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Faràs un recorregut pels contes de les mil i una nits, on hauràs de recuperar els tresors amagats entre les peces del taulell per seguir el teu camí i completar el trencaclosques final.
joc gratis jocs de puzle 131 Talla la corda
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: T´ha arribat un paquet a casa, és un animaló que només menja maduixes i sempre té gana.
joc gratis jocs de puzle 132 El trencaclosques del tren
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Construeix correctament la via que ha de portar el tren des del punt de sortida al d´arribada en el menor temps possible.
joc gratis jocs de puzle 133 Connecta l´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquest joc hauràs de construir una canonada que vagi des de la sortida de l´aigua fins al desaigua.
joc gratis jocs de puzle 134 Desperta al vampir
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Hi ha un vampir enterrat en una tomba i tu has de fer arribar la sang d´una víctima innocent fins a la tomba perquè el vampir desperti
joc gratis jocs de puzle 135 Directe a la sortida
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del jocs és fer arribar la bola vermella a a la sortida
joc gratis jocs de puzle 136 El miner ninja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Quan ens pensavem que ja ho havíem vist tot, resulta que encara havíem de veure el miner ninja.
joc gratis jocs de puzle 137 Els secretes de l´obra d´art
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Veuràs una obra d´art molt coneguda que amaga uns secrets entre la seva pintura.
joc gratis jocs de puzle 138 Fauna fràgil
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Estàs envoltat d´uns animalets molt fràgils, que a la mínima que el cursó els toca, exploten.
joc gratis jocs de puzle 139 Jack
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En Jack és un cavaller de la cort del rei, que ha de rescatar a la princesa i al seu pare de mans de la malvada bruixa que també s´ha emportat tots els tresors del regne.
joc gratis jocs de puzle 140 Boles màgiques
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un mag t´ha llançat a un calabós. Has de completar els seus puzles per escapar i guanyar una recompensa màgica.
joc gratis jocs de puzle 141 Botons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Copia el patró de la part d´abaix a la de dalt girant els botons
joc gratis jocs de puzle 142 Els objectes perduts del temple Inca
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix els tresors amagats en el temple dels Inca resolent els petits trencaclosques
joc gratis jocs de puzle 143 La demolició
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has d´aconseguir que no quedi res dels edificis
joc gratis jocs de puzle 144 Mons virtuals
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquests mons virtuals hauràs de trobar les peces que falten del puzle i ajudar als seus habitants a reconstruir les seves vides
joc gratis jocs de puzle 145 El peix volador
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu és aconseguir tantes bombolles i objectes com es pugui, esquivant les illes, crancs i obstacles
joc gratis jocs de puzle 146 Yin i yang
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix que la part blanca i la negre del yin i el yang s´uneixin fer formar l´esfera perfecte
joc gratis jocs de puzle 147 Els bloopers
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Has d´aconseguir que al menys un dels Bloopers entri en una de les portes i passi a l´altra dimensió
joc gratis jocs de puzle 148 La torre de gelatina
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Construeix la torre tenint en compte que com més alta més inestable es torna
joc gratis jocs de puzle 149 L´operador de magatzem
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: La teva missió en aquest joc és col.locar tots els protectors a les estanteries perquè els toros no les facin malbé
joc gratis jocs de puzle 150 El tomàquet assassí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El tomàquet estava dormint tranquil.lament quan les altres fruites el van despertar i ara està tant enfadat que les vol xafar a totes
joc gratis jocs de puzle 151 Planetes i asteroides
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu és que la terra destrueixi els asteroides amb l´ajuda dels planetes
joc gratis jocs de puzle 152 La corona amagada
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Troba la corona que hi ha amagada en aquest palau
joc gratis jocs de puzle 153 El glaçó de gel
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Ajuda al glaçó a arribar als quadrats verd i així estarà salvat dels malvats glaçons vermells
joc gratis jocs de puzle 154 La casa de les posions
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix totes les pocions del panell abans que s´acabi el temps
joc gratis jocs de puzle 155 4 elements 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu és arribar a l´arbre de la vida i per fer-ho has de fer arribar la sàlvia perquè creixi l´arbre
joc gratis jocs de puzle 156 La pilota que bota
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Dibuixa allò que calgui perquè la pilota toqui el quadrat verd.
joc gratis jocs de puzle 157 Bombolles i papallones
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu es aconseguir explotar totes les bombolles.
joc gratis jocs de puzle 158 Witty Kitty
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Joc molt adictiu. Has de fer línies on hi hagi almenys tres dels Witty Kittys del mateix color.
joc gratis jocs de puzle 159 4 elements
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu és arribar a l´arbre de la vida i per fer-ho has de fer arribar la sàlvia perquè creixi l´arbre.
joc gratis jocs de puzle 160 Bratz en ratlla
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Aconsegueix tres o més mini Bratz a la mateixa línia vertical o horitzontal perquè desapareguin i acumulis punts

Aquí trobaràs una selecció de jocs jocs de puzle per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs jocs de puzle de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs jocs de puzle són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis jocs de puzle 161 Les caixes de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Unes caixes dolentes volen canviar de tamany i aspecte i l´únic que ho pot fer és el Pare Noel amb el seu canó màgic
joc gratis jocs de puzle 162 Puzle egipci
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu és desfer-se de totes les peces cenctrals
joc gratis jocs de puzle 163 Els números amagats de Madagascar
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Busca entre els tres dibuixos de Madagascar els números amagats de l´1 al 20
joc gratis jocs de puzle 164 El somni de la larva
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Una petita larva vol volar i per fer-ho ha de trobar les peces que conformen un helicòpter.
joc gratis jocs de puzle 165 Laberint invisible
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és caminar a cegues per un laberint ple de perills i arribar al final sense patir cap mal.
joc gratis jocs de puzle 166 Història d´Elvandia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Troba la manera de construir el camí per tal que el príncep arribi al final amb tots els tresors
joc gratis jocs de puzle 167 Wheely 7: detectiu
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquesta ocasió en Wheely farà de detectiu per atrapar uns cotxes que han robat un banc
joc gratis jocs de puzle 168 Verminator
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Ets un exterminador de rates i les teves armes són trossos de formatge i molta imaginació
joc gratis jocs de puzle 169 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis jocs de puzle 170 Els micos al país de la xocolata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En el país de la xocolata, els micos hauran de trobar tot allò que els personatges necessiten i així estiguin tots contents
joc gratis jocs de puzle 171 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis jocs de puzle 172 El símbol viking
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un guerrer viking ha de recuperar el símbol de la seva gent i per fer-ho recorrerà un llarg camí ple d´obstacle i perills
joc gratis jocs de puzle 173 La fugida del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc gratis jocs de puzle 174 Tots exploten
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: En aquest joc tots juguen contra tots i guanyarà l´últim que quedi en peu
joc gratis jocs de puzle 175 La illa dels monstres
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Dos clans rivals de monstres s´enfronten per quedar-se amb la illa
joc gratis jocs de puzle 176 Pingüins i canonades
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: L´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps
joc gratis jocs de puzle 177 El laberint d´Adam i Eva
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: El paradís està ple de laberint, obstacle i perills que un dels membres de la parella haurà de superar si vol retrobar-se amb l´altre
joc gratis jocs de puzle 178 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de puzle: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació