jocs jocs de disparar


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

jocs de disparar

compartir joc a Facebook jocs+disparar+ compartir joc a Twitter jocs+disparar+ compartir joc a Google+ jocs+disparar+

Jocs jocs de disparar

joc gratis jocs de disparar 001 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis jocs de disparar 002 Aliens attack
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc gratis jocs de disparar 003 Missió de guerra
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un soldat que porta un tanc i has de complir amb les missions que t´encomanin.
joc gratis jocs de disparar 004 Bombes contra zombis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Demostra la teva habilitat per llençar bombes i acabar amb les zombis
joc gratis jocs de disparar 005 Rambo
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un soldat sol contra un exèrcit. Serà capaç d´acabar la seva missió?
joc gratis jocs de disparar 006 El ball dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Quan un penjat queda suspès i el seu cos es balanceja, es diu que fa el ball dels morts.
joc gratis jocs de disparar 007 L´heroi guitarrista
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aquest heroi acaba amb els seus enemics utilitzat les notes de la seva guitarra.
joc gratis jocs de disparar 008 Atac de canons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc no hi ha cap soldat ni exèrcit, només canons que ataquen a altres canons.
joc gratis jocs de disparar 009 Zero i Garrot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El malvat Dr Grimalkin ha ofert una recompensa per tu i el teu equip. Acaba amb tots els robots que intenten aturar-te.
joc gratis jocs de disparar 010 7 hores a l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´aconseguir passar set hores contenint als zombis únicament amb la teva escopeta.
joc gratis jocs de disparar 011 El canó de pomes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és aconseguir ficar dins el cistell les pomes demanades.
joc gratis jocs de disparar 012 Batalla de metall
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets el conductor d´un tanc de guerra i la teva missió és estar ben equipat i portar als soldats a la batalla amb seguretat.
joc gratis jocs de disparar 013 El cofre pirata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El que més els agrada als pirates és trobar tresors amagats i per això hauràs d´enfonsar els cofres del tresor sota el mar per tal que ells els puguin buscar després.
joc gratis jocs de disparar 014 El soldat del futur
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc seràs el soldat del futur que ha d´acabar amb els atacants disparant-los
joc gratis jocs de disparar 015 L´atac dels globus 4
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Uns globus invasors han entrat en el territori dels micos llença dards i la seva missió és no deixar que cap globus entri a la torre.
joc gratis jocs de disparar 016 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis jocs de disparar 017 Ben 10, el caçador de dimonis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: La missió d´en Ben 10 és acabar amb tots els monstres i dimonis que trobi pel camí mentre escapa del planeta invasor.
joc gratis jocs de disparar 018 Allibera els globus
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha uns globus lligats i atrapats que volen ser lliures i volar. Dispara a les cordes que els subjecten i deixe´ls lliure.
joc gratis jocs de disparar 019 Dispara als aliens
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un comandant que té com a missió acabar amb tots els aliens que han vingut a invadir la Terra.
joc gratis jocs de disparar 020 Bob Esponja l´arquer
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Per tal que en Bob Esponja pugui acabar amb totes les boles, ha de disparar fletxes cap amunt i partir-les fins que no en quedi res.
joc gratis jocs de disparar 021 Ben 10 contra els aliens
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Ben 10 té una missió que és acabar amb tots els aliens que han invadit les plataformes terrestres més importants.
joc gratis jocs de disparar 022 Angry animals
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El joc clàssic dels anbry birds però en aquest cas en forma d´animals de granja.
joc gratis jocs de disparar 023 Peces de dominó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha una sèrie de peces de dominó amb cares de personatges famosos, que has de fer caure amb un canó.
joc gratis jocs de disparar 024 Mata taurons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´exèrcit de la Cabellera negra està atacant al teu planeta i has enviat una nau per acabar amb els seus taurons voladors.
joc gratis jocs de disparar 025 La bola solitària
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Una bola serà l´encarregada de fer que un pes de mil tones no caigui sobre la resta de boles que estan enganxades a la paret.
joc gratis jocs de disparar 026 El tòtem destructor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Una tribu s´ha dividit i ara han de lluitar els un contra els altres.
joc gratis jocs de disparar 027 Empalats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc l´objectiu és aconseguir que els zombis acabin empalats en tots els punts on hi hagi una llum vermella.
joc gratis jocs de disparar 028 Tir al pingüí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc hauràs de tenir molt punteria per tirar a tots els pingüins a l´aigua.
joc gratis jocs de disparar 029 Bola rodant 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és acabar amb totes les peces grogues sense tocar les bombes ni caure pels forats negres.
joc gratis jocs de disparar 030 Forques 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aquest és l´últim joc que has sortit de les forques on l´objectiu és aconseguir que cap dels penjats mori, tallant amb una fletxa les cordes que els lliguen.
joc gratis jocs de disparar 031 Catapulta
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens a les teves mans una potent catapulta que té la missió d´acabar amb els malvats conillets negres.
joc gratis jocs de disparar 032 El canó dels vampirs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els vampirs ja no s´acosten a les seves víctimes per sorpresa i les mosseguen, ara utilitzen un canó per arribar fins a elles i convertir-les.
joc gratis jocs de disparar 033 Destrucció total
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens la missió d´acabar amb tots els extraterrestres que trobis sobre la superfície de Mart.
joc gratis jocs de disparar 034 La defensa dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc gratis jocs de disparar 035 Canó de pintura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Treballes en una fàbrica on els pots de pintura s´omplen amb un canó. Intenta que cada tir de color arribi al pot que li correspongui.
joc gratis jocs de disparar 036 Atac alien equip 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és acabar amb tots els aliens i arribar al final del recorregut.
joc gratis jocs de disparar 037 Artemisa puru puru
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Per si algú no ho sabia, us diré que també hi ha una deessa Artemisa de la família puru puru i té la missió d´alliberar als petits puru puru penjats.
joc gratis jocs de disparar 038 La batalla de Mario Bross
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Mario s´ha enfrontar als malvats Goomba en aquest joc clàssic de disparar i esquivar.
joc gratis jocs de disparar 039 Pixels fora
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha una colla de pixels sobre unes plataformes verdes que hauràs de fer caure amb una pedra.
joc gratis jocs de disparar 040 Talla al monstre 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ens han invadit els monstres, però tu tens una arma molt potent que pot acabar amb ells només amb un dispar que els talla per la meitat.
joc gratis jocs de disparar 041 L´illa Holoholo
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix tots els tresors que t´ofereix l´illa Holoholo amb un canó de boles.
joc gratis jocs de disparar 042 La bola vermella
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha vàries boles blaves i vàries vermells i l´objectiu és tocar les vermelles i fer que desapareguin totes.
joc gratis jocs de disparar 043 L´Àlex està en perill
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets l´Àlex i estàs en perill, t´han deixat sol en una selva plena d´animals perillosos i paranys que has de superar per arribar al final del joc
joc gratis jocs de disparar 044 El caçador de monstres
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ha arribat un caçador que vol netejar la terra de tots els monstres que surten per les nits a voltar per les ciutats i pobles de tot arreu
joc gratis jocs de disparar 045 Canó laser 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara el canó laser i acabar amb tots els monstres que han invadit el nostre planeta
joc gratis jocs de disparar 046 Bombes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un robot que estàs atrapat en un laberint ple de malvats i la teva única manera d´escapar és fent que els exploti una bomba
joc gratis jocs de disparar 047 Tir al blanc
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi haurà una plataforma giratòria amb una persona sobre ella i unes dianes que hauràs d´encertar.
joc gratis jocs de disparar 048 El canó dels barrufets
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El barrufet inventor ha creat una canó que destrueix les boles invasores que han entrar en el poble del barrufets.
joc gratis jocs de disparar 049 Salva als ninots
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els ninots de paper han set jutjats i penjats, però nosaltres no volem que morin i per tant els hem de salvar de la forca.
joc gratis jocs de disparar 050 Un gat i uns peixos en un sac
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Què pot passar si en el mateix lloc hi ha un gat i uns peixos amagats en un sac? Que el gat voldrà entrar al sac i menjar-se els peixos. Això és que has de fer tu, fer que el gat entri al sac i es mengi els peixos.
joc gratis jocs de disparar 051 Van Helsing contra els esquelets
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Van Helsing ha de destruir els esquelets que espanten la població i per fer-ho compta amb la seva punteria i una arma amb bales limitades.
joc gratis jocs de disparar 052 El rei contra les bombes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El pobre rei està pla plantat en la seva atalaia i els canons l´ataquen. La teva missió com a constructor de defenses del regne, és aconseguir que les bombes no toquin al rei.
joc gratis jocs de disparar 053 Bombardeig al castell
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens un canó amb unes quants bombes que has d´utilitzar per destruir del tot el castell, no pot quedar res d´en peus
joc gratis jocs de disparar 054 El Déu gat contra els fills del sol
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tu ets el Déu gat i has de lluitar contra els fills del sol que volen construir una torre per arribar fins al cim del món i conquistar-lo.
joc gratis jocs de disparar 055 El caçador de mòmies
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Estàs en un temple Inca ple de de mòmies que t´ataquen i la teva missió és acabar amb totes elles abans que elles acabin amb tu.
joc gratis jocs de disparar 056 La defensa de la pastanaga
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En un desert el be més preuat són els aliments i en aquest cas una pastanaga, que cal defensar com calgui de que sigui menjada
joc gratis jocs de disparar 057 Missió a Mart
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: T´han donat una missió que és destruir tots els edificis de Mart per tal que els seus habitants no invadeixin el nostre planeta.
joc gratis jocs de disparar 058 Llançament de carmels
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha dos modalitats de joc, una és la manera clàssica, on l´objectiu és disparar caramels fins que no en quedi cap a la pantalla i l´altra és la manera arcade, on l´objectiu és omplir el comptador de colors de la part esquerr de la pantalla.
joc gratis jocs de disparar 059 Guerra de boles de neu
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un sol nen contra tots els altres que el molesten. Ha decidit llençar-los boles de neu perquè el deixin tranquil, però els altres també s´hi tornen, així que hauràs de tenir punteria i ser molt ràpid per vèncer a tots
joc gratis jocs de disparar 060 El guardià del Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El Pare Noel s´ha convertit en el guardià del Nadal, acabant amb tots els elfs malvats i els personatges que volen robar els regals dels nens.
joc gratis jocs de disparar 061 L´arquera Laura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets Laura, l´arquera, i la teva missió és netejar les diferents àrees del regne dels enemics amagats.
joc gratis jocs de disparar 062 Invasors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ens ataquen uns invasors de l´espai exterior, un éssers estranys que volen conquerir la Terra i nosaltres els hi hem d´impedir
joc gratis jocs de disparar 063 Frobot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un joc d´habilitat i punteria on l´objectiu és aconseguir que amb uns tirs de pilota les altes que estan al taulell surtin fora d´ell.
joc gratis jocs de disparar 064 Canó coster
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha un canó enclavat a la costa que ha d´acabar amb els pirates que volen atacar el poble
joc gratis jocs de disparar 065 Counter Strike Revenge
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Joc en primera persona en que un soldat ha de lluitar contra l´enemic amb les armes de que disposa en eunpoblat àrab.
joc gratis jocs de disparar 066 Kurt
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un agent de llei que ha d´acabar amb la màfia que hi ha a la ciutat
joc gratis jocs de disparar 067 Pirates del Mar Roig
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ataca les defenses del Mar Roig i emportat els tresors
joc gratis jocs de disparar 068 Les portes de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens la missió de destruir a tots els éssers que surten de les profunditats infernals i volen accedir al nostre món
joc gratis jocs de disparar 069 Naus enemigues
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de dispara a les naus enemigues que t´ataquen disparant el teu canó
joc gratis jocs de disparar 070 Indiana
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta i dispara a l´Indiana per aconseguir totes les monedes
joc gratis jocs de disparar 071 El porc mafiós
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un agent que has d´acabar amb els porcs mafiosos
joc gratis jocs de disparar 072 L´imperi dels Arkeia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Defensa el teu imperi dels atacants
joc gratis jocs de disparar 073 El canó mòvil
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Condueix el canó i destrueix tot el que s´interposi pel camí fins arribar al final del recorregut
joc gratis jocs de disparar 074 El supervivent
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: D´una generació de robots, només n´ha sobreviscut un i aquest ha de defensar el que queda del seu nom
joc gratis jocs de disparar 075 Rebots
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix tantes boles amb estrelles com puguis i passa al següent nivell
joc gratis jocs de disparar 076 L´heroi de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´aconseguir defensar la teva cova i la teva vida contra els atacants
joc gratis jocs de disparar 077 La defensa de la natura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectriu és defensar el bosc dels elements que poden destruir-lo com el foc o les energies negatives.
joc gratis jocs de disparar 078 Planetes i asteroides
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu és que la terra destrueixi els asteroides amb l´ajuda dels planetes
joc gratis jocs de disparar 079 Demogorgon
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Defensa a la terra de la ira dels Demogorgon que volen envair-la i matar a tots els humans
joc gratis jocs de disparar 080 Cuac cuac
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és donar de menjar als ànecs grocs i destruir als vermells
joc gratis jocs de disparar 081 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc
joc gratis jocs de disparar 082 Llançament de fruites
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Observa, col.loca i dispara. Intenta que cada fruita entri a la caixa que li toca
joc gratis jocs de disparar 083 Bombes i pirates
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Col.loca les bombes de tal manera que tots els pirates caiguin al buit
joc gratis jocs de disparar 084 El petit soldat
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens una sèrie de missions que has de fer amb els recursos de que disposes en cada nivell (armes, bombes...)
joc gratis jocs de disparar 085 Els penjats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: La teva feina és baixar als penjats només amb l´ajuda d´unes fletxes
joc gratis jocs de disparar 086 Els invasors anglesos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu és defensar el castell contra els invasors anglesos
joc gratis jocs de disparar 087 La defensa del canó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara amb el canó als monstres que et volen atacar mentre vagin pel camí
joc gratis jocs de disparar 088 Missió Pocky
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Lluites contra un pilot d´enemics que et disparen mentre intentes tu també disparar-los i acabar amb tots
joc gratis jocs de disparar 089 Salva els emoticons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Destrueix les caixes on estan tancats els emoticons i allibera´ls
joc gratis jocs de disparar 090 La bomba kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Porta la bomba fins al zombie per destruir-lo
joc gratis jocs de disparar 091 El petit submarí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de conduir el petit submarí cap al tresor evitant les bombes del altres submarins
joc gratis jocs de disparar 092 Guerra de pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un pingüí s´ha d´enfrontar a un altre disparant boles de neu i el primer que caigui a l´aigua perd
joc gratis jocs de disparar 093 La lluita del volcà
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un guerrer que has de sortir del volcà però per fer-ho hauràs de lluitar contra altres guerrers que et trobaràs pel camí
joc gratis jocs de disparar 094 Assalt a la guàrdia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Utilitza els objectes que et dona el joc per acabar amb la guàrdia
joc gratis jocs de disparar 095 Puddings contra gelatines
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta i dispara els puddings contra les gelatines fins que no en quedi cap
joc gratis jocs de disparar 096 Bombolles sota el mar
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Joc com el bubble però les bombolles a explotar estan a sota en comptes de sobre la superfície, per tant la fletxa per disparar també està al revés
joc gratis jocs de disparar 097 La batalla dels blocs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara el canó i llença tots els blocs blaus de la plataforma
joc gratis jocs de disparar 098 La guerra dels natius
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de llençar el boomerang per explotar els globus que aguanten els natius i sumar punts
joc gratis jocs de disparar 099 El guardià de la granja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens talps a la granja i has de fer-los fora a cops
joc gratis jocs de disparar 100 Castanyes contra esquirols
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els esquirols s´han portat malament amb les castanyes del bosc i aquestes s´han revelat contra els esquirols
joc gratis jocs de disparar 101 La fletxa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Condueix la fletxa per les línies de la pantalla i captura tantes estrelles com puguis abans de que les bombes et toquin
joc gratis jocs de disparar 102 Elements i màgia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Col.loca les teves defenses en el camp de batalla i intenta que els enemics no passin les muralles
joc gratis jocs de disparar 103 Animals estranys
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu és destuir la construcció on s´amaguen els monstres i destruir-los a ells també mitjançant el llençament d´animals estranys
joc gratis jocs de disparar 104 Bombolles explosives
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un canó dispararà bombolles de colors i hauràs de fer-les explotar en grups de dos o més del mateix color
joc gratis jocs de disparar 105 Ulls en òrbita
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix que la roda del centre es quedi sense ulls
joc gratis jocs de disparar 106 El gat enfadat
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El gat vol que els porquets no arribin a casa seva i per fer-ho dispara altres porquets que destrueixin els que hi ha al camí
joc gratis jocs de disparar 107 Defensa la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Col.loca les teves defenses per evitar que els soldats enemics entrin a la gran pirmàide
joc gratis jocs de disparar 108 La defensa de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Resol correctament les operacions que et plantegen els canons perquè aquests disparin míssils contra les abelles que volen atacar les torres.
joc gratis jocs de disparar 109 Ciutat robot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara als robots que et volen atacar abans de que arribin on ets tu.
joc gratis jocs de disparar 110 Caçador de pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apareixeran uns pingüins volant i tu els hauràs de caçar abans de que desapareguin de la pantalla
joc gratis jocs de disparar 111 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí
joc gratis jocs de disparar 112 Papyrus
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix fer despareixer totes les boles vermelles amb les pilotes que tens a la part esquerra de la pantalla
joc gratis jocs de disparar 113 Enderroca el castell
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens una catapulta amb pedres per intentar enderrocar el castell dels teus enemics
joc gratis jocs de disparar 114 Salva als penjats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens un arc i l´has de fer servir per tallar la corda que aguanta als penjats
joc gratis jocs de disparar 115 Robin Hood, el lladre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´aconseguir que el sac dels diners caigui al carro
joc gratis jocs de disparar 116 Paintball
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de disparar boles de pintura i tocar al teu contrincant abans de que aquest et toqui a tu. Si vols jugar de veritat en un camp amb els amics aquí trobaràs ofertes per jugar a paintball.
joc gratis jocs de disparar 117 La punteria de Cupido
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara a les dianes sense tocar res més del que vola pel seu voltant
joc gratis jocs de disparar 118 Estrelles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara el canó i fes que caiguin el major nombre d´estrelles possible
joc gratis jocs de disparar 119 Pràctiques de tir
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Fes punteria en les dianes que apareixeran davant del pistoler
joc gratis jocs de disparar 120 La defensa de les tortugues
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha una sèrie d´enemics que volen entrar en el territori de les tortugues i aquestes han d´impedir-ho
joc gratis jocs de disparar 121 Antiterrorista
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de matar a tots els enemics abans de que ells et matin a tu i acabar la missió que t´han assignat
joc gratis jocs de disparar 122 El llançador de ganivets
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Llença els ganivets i intenta encertar en els objectes sense tocar el que hi ha lligat a la roda.
joc gratis jocs de disparar 123 Vaixells pirata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara i enfonsa els vaixells pirata que et volen atacar
joc gratis jocs de disparar 124 Somriure contagiós
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Porta els somriures a les cares que estan tristes perquè totes somriguin.
joc gratis jocs de disparar 125 Cowboy
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un cowboy de l´antic oest i has de fer punteria amb els objectes que van apareixent a la pantalla
joc gratis jocs de disparar 126 Dispara a la diana
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Passaran uns globus amb unes dianes enganxades i hauràs de fer punteria al centre de la diana.
joc gratis jocs de disparar 127 Llançament de cocos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta i dispara els cocos a la canoa amb la diana.
joc gratis jocs de disparar 128 La catapulta
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de llençar les pedres amb la catapulta per destruir a tots els gnoms i personatges que hi ha en les plataformes.
joc gratis jocs de disparar 129 El pingüí cec
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha un pingüí cec que ha de disparar un canó i explotar tots els globus que aguanten uns altres pingüins.
joc gratis jocs de disparar 130 Bogeria a la granja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els galls d´aquesta granja s´han tornat bojos i depèn de tu parar-los abans de que facin mal a algú.
joc gratis jocs de disparar 131 El canó d´en Bob
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara una sola vegada el canó i fes explotar els globus.
joc gratis jocs de disparar 132 La petita abella
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Porta a aquesta abella a recórrer aquest camí d´obstacles mentre intenta matar a la gran mosca que té davant.
joc gratis jocs de disparar 133 TechnoMice
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta bé i dispara el canó per a matar els ratolins.
joc gratis jocs de disparar 134 Bombardeig de boles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Atrapa les boles que surten dispardes des del castell.
joc gratis jocs de disparar 135 Missió paracaigudes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Fes que el paracaigudista arribi a terra sense que el matin pel camí.

Aquí trobaràs una selecció de jocs jocs de disparar per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs jocs de disparar de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs jocs de disparar són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis jocs de disparar 136 Escapa de la casa de paper
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Troba la clau i obre la porta de la casa de paper per passar al següent nivell
joc gratis jocs de disparar 137 La ruta dels ponts
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu és aconseguir creuar el major número de ponts possible
joc gratis jocs de disparar 138 Pokemon Go
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El joc és senzill i molt menys cansat que l´original però l´objectiu i la manera de jugar és el mateix, trobar els pokemon i atrapar-los.
joc gratis jocs de disparar 139 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis jocs de disparar 140 Minecraft - Mineblock
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc podràs construir, destruir, recollir i buscar tot allò que tinguis a l´abast, sobretot blocs per fer camins, cases, coves...
joc gratis jocs de disparar 141 Lemmings
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aquests personatges són com robots i només fan allò pel que estan programats que és arribar a casa seva encara que s´hagin de tirar per un presinàptic, així que els hauràs de guiar per tal que arribin bé.
joc gratis jocs de disparar 142 Aventura a la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´escapar de les mòmies i els atacant utilitzant les teves armes i habilitats de combat
joc gratis jocs de disparar 143 La casa dels pollastres 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´aconseguir que tots els pollastres i els seus ous desapareguin
joc gratis jocs de disparar 144 Escapa del pantà
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és aconseguit tants punts com sigui possible abans de caure a l´aigua
joc gratis jocs de disparar 145 Saltador de trampolí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és fer una entrada perfecta a l´aigua sense tocar les roques
joc gratis jocs de disparar 146 Bandits nocturns
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Uns animals molt empipadors volen col.lar-se a casa teva i la teva missió és fet el que calgui per tal que no creuin la porta.
joc gratis jocs de disparar 147 Canó d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del jocs és apagar el foc.
joc gratis jocs de disparar 148 Petits pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els petits pingüins tenen molta gana i la teva feina serà la de llençar-los peixos per alimentar-los.
joc gratis jocs de disparar 149 Enfonsar la flota
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El clàssic joc on dos oponent intenten enfonsar els vaixells de l´altre trobant-los entre els requadres del taulell.
joc gratis jocs de disparar 150 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis jocs de disparar 151 Vikings contra montres
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Una colla de quatre vikings ha de lluitar contra una altra colla de monstres de diferents tipus cadascú amb unes habilitats diferents.
joc gratis jocs de disparar 152 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis jocs de disparar 153 El mestre Chisai
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El mestre Chisai és una fantàstica aventura de reacció en cadena amb boniques criatures i divertits jocs.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació