jocs jocs de disparar


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

jocs de disparar

compartir joc a Facebook jocs+disparar+ compartir joc a Twitter jocs+disparar+ compartir joc a Google+ jocs+disparar+

Jocs jocs de disparar

joc gratis jocs de disparar 001 Congelació profunda
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El Pare Noel vol acabar amb els enemics del nadal utilitzant la seva pistola de congelació
joc gratis jocs de disparar 002 Les caixes de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Unes caixes dolentes volen canviar de tamany i aspecte i l´únic que ho pot fer és el Pare Noel amb el seu canó màgic
joc gratis jocs de disparar 003 Llops contra ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del jocs es protegir a les ovelles d´un exèrcit implacable de llops ferotges mitjançant la construcció d´armes i torres de defensa
joc gratis jocs de disparar 004 La conquesta Antàrtica
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dos grups de pingüins lluiten per ser ells els que es quedin com a vencedors de les seves petites illes.
joc gratis jocs de disparar 005 Canó de les perles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Intenta que caiguin totes les perles a terra
joc gratis jocs de disparar 006 Batalla de Waterloo 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Napoleó té un canó amb el que ha d´acabar amb els seus enemics a la batalla de Waterloo
joc gratis jocs de disparar 007 Tirs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: La teva tropa ha descobert la posició d´una base enemiga i tens la missió d´explorar el territori i eliminar a tots totes les forces enemigues.
joc gratis jocs de disparar 008 Aliens attack
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els aliens han envaït la terra! Ara depèn de tu salvar el planeta dels intrusos intergalàctics.
joc gratis jocs de disparar 009 Missió de guerra
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un soldat que porta un tanc i has de complir amb les missions que t´encomanin.
joc gratis jocs de disparar 010 Bombes contra zombis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Demostra la teva habilitat per llençar bombes i acabar amb les zombis
joc gratis jocs de disparar 011 Rambo
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un soldat sol contra un exèrcit. Serà capaç d´acabar la seva missió?
joc gratis jocs de disparar 012 El ball dels morts
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Quan un penjat queda suspès i el seu cos es balanceja, es diu que fa el ball dels morts.
joc gratis jocs de disparar 013 L´heroi guitarrista
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aquest heroi acaba amb els seus enemics utilitzat les notes de la seva guitarra.
joc gratis jocs de disparar 014 Atac de canons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc no hi ha cap soldat ni exèrcit, només canons que ataquen a altres canons.
joc gratis jocs de disparar 015 Zero i Garrot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El malvat Dr Grimalkin ha ofert una recompensa per tu i el teu equip. Acaba amb tots els robots que intenten aturar-te.
joc gratis jocs de disparar 016 7 hores a l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´aconseguir passar set hores contenint als zombis únicament amb la teva escopeta.
joc gratis jocs de disparar 017 El canó de pomes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és aconseguir ficar dins el cistell les pomes demanades.
joc gratis jocs de disparar 018 Batalla de metall
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets el conductor d´un tanc de guerra i la teva missió és estar ben equipat i portar als soldats a la batalla amb seguretat.
joc gratis jocs de disparar 019 El cofre pirata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El que més els agrada als pirates és trobar tresors amagats i per això hauràs d´enfonsar els cofres del tresor sota el mar per tal que ells els puguin buscar després.
joc gratis jocs de disparar 020 El soldat del futur
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc seràs el soldat del futur que ha d´acabar amb els atacants disparant-los
joc gratis jocs de disparar 021 L´atac dels globus 4
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Uns globus invasors han entrat en el territori dels micos llença dards i la seva missió és no deixar que cap globus entri a la torre.
joc gratis jocs de disparar 022 Zombis menja cervells
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és acabar amb els zombis posant-los un parany per fer que surtin.
joc gratis jocs de disparar 023 Ben 10, el caçador de dimonis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: La missió d´en Ben 10 és acabar amb tots els monstres i dimonis que trobi pel camí mentre escapa del planeta invasor.
joc gratis jocs de disparar 024 Allibera els globus
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha uns globus lligats i atrapats que volen ser lliures i volar. Dispara a les cordes que els subjecten i deixe´ls lliure.
joc gratis jocs de disparar 025 Dispara als aliens
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un comandant que té com a missió acabar amb tots els aliens que han vingut a invadir la Terra.
joc gratis jocs de disparar 026 Bob Esponja l´arquer
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Per tal que en Bob Esponja pugui acabar amb totes les boles, ha de disparar fletxes cap amunt i partir-les fins que no en quedi res.
joc gratis jocs de disparar 027 Ben 10 contra els aliens
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Ben 10 té una missió que és acabar amb tots els aliens que han invadit les plataformes terrestres més importants.
joc gratis jocs de disparar 028 Angry animals
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El joc clàssic dels anbry birds però en aquest cas en forma d´animals de granja.
joc gratis jocs de disparar 029 Peces de dominó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha una sèrie de peces de dominó amb cares de personatges famosos, que has de fer caure amb un canó.
joc gratis jocs de disparar 030 Mata taurons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´exèrcit de la Cabellera negra està atacant al teu planeta i has enviat una nau per acabar amb els seus taurons voladors.
joc gratis jocs de disparar 031 La bola solitària
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Una bola serà l´encarregada de fer que un pes de mil tones no caigui sobre la resta de boles que estan enganxades a la paret.
joc gratis jocs de disparar 032 El tòtem destructor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Una tribu s´ha dividit i ara han de lluitar els un contra els altres.
joc gratis jocs de disparar 033 Empalats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc l´objectiu és aconseguir que els zombis acabin empalats en tots els punts on hi hagi una llum vermella.
joc gratis jocs de disparar 034 Tir al pingüí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquest joc hauràs de tenir molt punteria per tirar a tots els pingüins a l´aigua.
joc gratis jocs de disparar 035 Bola rodant 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és acabar amb totes les peces grogues sense tocar les bombes ni caure pels forats negres.
joc gratis jocs de disparar 036 Forques 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aquest és l´últim joc que has sortit de les forques on l´objectiu és aconseguir que cap dels penjats mori, tallant amb una fletxa les cordes que els lliguen.
joc gratis jocs de disparar 037 Catapulta
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens a les teves mans una potent catapulta que té la missió d´acabar amb els malvats conillets negres.
joc gratis jocs de disparar 038 El canó dels vampirs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els vampirs ja no s´acosten a les seves víctimes per sorpresa i les mosseguen, ara utilitzen un canó per arribar fins a elles i convertir-les.
joc gratis jocs de disparar 039 Destrucció total
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens la missió d´acabar amb tots els extraterrestres que trobis sobre la superfície de Mart.
joc gratis jocs de disparar 040 La defensa dels zombis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En una època molt llunyana del passat els zombis atacaven els castells i la tasca dels arquers era evitar que arribessin fins al fortalesa.
joc gratis jocs de disparar 041 Canó de pintura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Treballes en una fàbrica on els pots de pintura s´omplen amb un canó. Intenta que cada tir de color arribi al pot que li correspongui.
joc gratis jocs de disparar 042 Atac alien equip 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és acabar amb tots els aliens i arribar al final del recorregut.
joc gratis jocs de disparar 043 Artemisa puru puru
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Per si algú no ho sabia, us diré que també hi ha una deessa Artemisa de la família puru puru i té la missió d´alliberar als petits puru puru penjats.
joc gratis jocs de disparar 044 La batalla de Mario Bross
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Mario s´ha enfrontar als malvats Goomba en aquest joc clàssic de disparar i esquivar.
joc gratis jocs de disparar 045 Pixels fora
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha una colla de pixels sobre unes plataformes verdes que hauràs de fer caure amb una pedra.
joc gratis jocs de disparar 046 Talla al monstre 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ens han invadit els monstres, però tu tens una arma molt potent que pot acabar amb ells només amb un dispar que els talla per la meitat.
joc gratis jocs de disparar 047 L´illa Holoholo
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix tots els tresors que t´ofereix l´illa Holoholo amb un canó de boles.
joc gratis jocs de disparar 048 La bola vermella
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha vàries boles blaves i vàries vermells i l´objectiu és tocar les vermelles i fer que desapareguin totes.
joc gratis jocs de disparar 049 L´Àlex està en perill
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets l´Àlex i estàs en perill, t´han deixat sol en una selva plena d´animals perillosos i paranys que has de superar per arribar al final del joc
joc gratis jocs de disparar 050 El caçador de monstres
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ha arribat un caçador que vol netejar la terra de tots els monstres que surten per les nits a voltar per les ciutats i pobles de tot arreu
joc gratis jocs de disparar 051 Canó laser 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara el canó laser i acabar amb tots els monstres que han invadit el nostre planeta
joc gratis jocs de disparar 052 Bombes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un robot que estàs atrapat en un laberint ple de malvats i la teva única manera d´escapar és fent que els exploti una bomba
joc gratis jocs de disparar 053 Tir al blanc
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi haurà una plataforma giratòria amb una persona sobre ella i unes dianes que hauràs d´encertar.
joc gratis jocs de disparar 054 El canó dels barrufets
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El barrufet inventor ha creat una canó que destrueix les boles invasores que han entrar en el poble del barrufets.
joc gratis jocs de disparar 055 Salva als ninots
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els ninots de paper han set jutjats i penjats, però nosaltres no volem que morin i per tant els hem de salvar de la forca.
joc gratis jocs de disparar 056 Un gat i uns peixos en un sac
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Què pot passar si en el mateix lloc hi ha un gat i uns peixos amagats en un sac? Que el gat voldrà entrar al sac i menjar-se els peixos. Això és que has de fer tu, fer que el gat entri al sac i es mengi els peixos.
joc gratis jocs de disparar 057 Van Helsing contra els esquelets
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Van Helsing ha de destruir els esquelets que espanten la població i per fer-ho compta amb la seva punteria i una arma amb bales limitades.
joc gratis jocs de disparar 058 El rei contra les bombes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El pobre rei està pla plantat en la seva atalaia i els canons l´ataquen. La teva missió com a constructor de defenses del regne, és aconseguir que les bombes no toquin al rei.
joc gratis jocs de disparar 059 Bombardeig al castell
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens un canó amb unes quants bombes que has d´utilitzar per destruir del tot el castell, no pot quedar res d´en peus
joc gratis jocs de disparar 060 El Déu gat contra els fills del sol
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tu ets el Déu gat i has de lluitar contra els fills del sol que volen construir una torre per arribar fins al cim del món i conquistar-lo.
joc gratis jocs de disparar 061 El caçador de mòmies
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Estàs en un temple Inca ple de de mòmies que t´ataquen i la teva missió és acabar amb totes elles abans que elles acabin amb tu.
joc gratis jocs de disparar 062 La defensa de la pastanaga
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En un desert el be més preuat són els aliments i en aquest cas una pastanaga, que cal defensar com calgui de que sigui menjada
joc gratis jocs de disparar 063 Missió a Mart
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: T´han donat una missió que és destruir tots els edificis de Mart per tal que els seus habitants no invadeixin el nostre planeta.
joc gratis jocs de disparar 064 Llançament de carmels
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha dos modalitats de joc, una és la manera clàssica, on l´objectiu és disparar caramels fins que no en quedi cap a la pantalla i l´altra és la manera arcade, on l´objectiu és omplir el comptador de colors de la part esquerr de la pantalla.
joc gratis jocs de disparar 065 Guerra de boles de neu
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un sol nen contra tots els altres que el molesten. Ha decidit llençar-los boles de neu perquè el deixin tranquil, però els altres també s´hi tornen, així que hauràs de tenir punteria i ser molt ràpid per vèncer a tots
joc gratis jocs de disparar 066 El guardià del Nadal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El Pare Noel s´ha convertit en el guardià del Nadal, acabant amb tots els elfs malvats i els personatges que volen robar els regals dels nens.
joc gratis jocs de disparar 067 L´arquera Laura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets Laura, l´arquera, i la teva missió és netejar les diferents àrees del regne dels enemics amagats.
joc gratis jocs de disparar 068 Invasors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ens ataquen uns invasors de l´espai exterior, un éssers estranys que volen conquerir la Terra i nosaltres els hi hem d´impedir
joc gratis jocs de disparar 069 Frobot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un joc d´habilitat i punteria on l´objectiu és aconseguir que amb uns tirs de pilota les altes que estan al taulell surtin fora d´ell.
joc gratis jocs de disparar 070 Canó coster
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha un canó enclavat a la costa que ha d´acabar amb els pirates que volen atacar el poble
joc gratis jocs de disparar 071 Counter Strike Revenge
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Joc en primera persona en que un soldat ha de lluitar contra l´enemic amb les armes de que disposa en eunpoblat àrab.
joc gratis jocs de disparar 072 Kurt
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un agent de llei que ha d´acabar amb la màfia que hi ha a la ciutat
joc gratis jocs de disparar 073 Pirates del Mar Roig
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ataca les defenses del Mar Roig i emportat els tresors
joc gratis jocs de disparar 074 Les portes de l´infern
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens la missió de destruir a tots els éssers que surten de les profunditats infernals i volen accedir al nostre món
joc gratis jocs de disparar 075 Naus enemigues
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de dispara a les naus enemigues que t´ataquen disparant el teu canó
joc gratis jocs de disparar 076 Indiana
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta i dispara a l´Indiana per aconseguir totes les monedes
joc gratis jocs de disparar 077 El porc mafiós
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un agent que has d´acabar amb els porcs mafiosos
joc gratis jocs de disparar 078 L´imperi dels Arkeia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Defensa el teu imperi dels atacants
joc gratis jocs de disparar 079 El canó mòvil
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Condueix el canó i destrueix tot el que s´interposi pel camí fins arribar al final del recorregut
joc gratis jocs de disparar 080 El supervivent
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: D´una generació de robots, només n´ha sobreviscut un i aquest ha de defensar el que queda del seu nom
joc gratis jocs de disparar 081 Rebots
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix tantes boles amb estrelles com puguis i passa al següent nivell
joc gratis jocs de disparar 082 L´heroi de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´aconseguir defensar la teva cova i la teva vida contra els atacants
joc gratis jocs de disparar 083 La defensa de la natura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectriu és defensar el bosc dels elements que poden destruir-lo com el foc o les energies negatives.
joc gratis jocs de disparar 084 Planetes i asteroides
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu és que la terra destrueixi els asteroides amb l´ajuda dels planetes
joc gratis jocs de disparar 085 Demogorgon
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Defensa a la terra de la ira dels Demogorgon que volen envair-la i matar a tots els humans
joc gratis jocs de disparar 086 Cuac cuac
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu del joc és donar de menjar als ànecs grocs i destruir als vermells
joc gratis jocs de disparar 087 La batalla del bosc
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El teu personatge ha de lluitar contra trolls i follets malvats per aconseguir els tresors amagats en el bosc
joc gratis jocs de disparar 088 Llançament de fruites
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Observa, col.loca i dispara. Intenta que cada fruita entri a la caixa que li toca
joc gratis jocs de disparar 089 Bombes i pirates
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Col.loca les bombes de tal manera que tots els pirates caiguin al buit
joc gratis jocs de disparar 090 El petit soldat
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens una sèrie de missions que has de fer amb els recursos de que disposes en cada nivell (armes, bombes...)
joc gratis jocs de disparar 091 Els penjats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: La teva feina és baixar als penjats només amb l´ajuda d´unes fletxes
joc gratis jocs de disparar 092 Els invasors anglesos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu és defensar el castell contra els invasors anglesos
joc gratis jocs de disparar 093 La defensa del canó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara amb el canó als monstres que et volen atacar mentre vagin pel camí
joc gratis jocs de disparar 094 Missió Pocky
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Lluites contra un pilot d´enemics que et disparen mentre intentes tu també disparar-los i acabar amb tots
joc gratis jocs de disparar 095 Salva els emoticons
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Destrueix les caixes on estan tancats els emoticons i allibera´ls
joc gratis jocs de disparar 096 La bomba kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Porta la bomba fins al zombie per destruir-lo
joc gratis jocs de disparar 097 El petit submarí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de conduir el petit submarí cap al tresor evitant les bombes del altres submarins
joc gratis jocs de disparar 098 Guerra de pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un pingüí s´ha d´enfrontar a un altre disparant boles de neu i el primer que caigui a l´aigua perd
joc gratis jocs de disparar 099 La lluita del volcà
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un guerrer que has de sortir del volcà però per fer-ho hauràs de lluitar contra altres guerrers que et trobaràs pel camí
joc gratis jocs de disparar 100 Assalt a la guàrdia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Utilitza els objectes que et dona el joc per acabar amb la guàrdia
joc gratis jocs de disparar 101 Puddings contra gelatines
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta i dispara els puddings contra les gelatines fins que no en quedi cap
joc gratis jocs de disparar 102 Bombolles sota el mar
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Joc com el bubble però les bombolles a explotar estan a sota en comptes de sobre la superfície, per tant la fletxa per disparar també està al revés
joc gratis jocs de disparar 103 La batalla dels blocs
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara el canó i llença tots els blocs blaus de la plataforma
joc gratis jocs de disparar 104 La guerra dels natius
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de llençar el boomerang per explotar els globus que aguanten els natius i sumar punts
joc gratis jocs de disparar 105 El guardià de la granja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens talps a la granja i has de fer-los fora a cops
joc gratis jocs de disparar 106 Castanyes contra esquirols
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els esquirols s´han portat malament amb les castanyes del bosc i aquestes s´han revelat contra els esquirols
joc gratis jocs de disparar 107 La fletxa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Condueix la fletxa per les línies de la pantalla i captura tantes estrelles com puguis abans de que les bombes et toquin
joc gratis jocs de disparar 108 Elements i màgia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Col.loca les teves defenses en el camp de batalla i intenta que els enemics no passin les muralles
joc gratis jocs de disparar 109 Animals estranys
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: L´objectiu és destuir la construcció on s´amaguen els monstres i destruir-los a ells també mitjançant el llençament d´animals estranys
joc gratis jocs de disparar 110 Bombolles explosives
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un canó dispararà bombolles de colors i hauràs de fer-les explotar en grups de dos o més del mateix color
joc gratis jocs de disparar 111 Ulls en òrbita
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix que la roda del centre es quedi sense ulls
joc gratis jocs de disparar 112 El gat enfadat
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El gat vol que els porquets no arribin a casa seva i per fer-ho dispara altres porquets que destrueixin els que hi ha al camí
joc gratis jocs de disparar 113 Defensa la piràmide
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Col.loca les teves defenses per evitar que els soldats enemics entrin a la gran pirmàide
joc gratis jocs de disparar 114 La defensa de les matemàtiques
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Resol correctament les operacions que et plantegen els canons perquè aquests disparin míssils contra les abelles que volen atacar les torres.
joc gratis jocs de disparar 115 Ciutat robot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara als robots que et volen atacar abans de que arribin on ets tu.
joc gratis jocs de disparar 116 Caçador de pingüins
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apareixeran uns pingüins volant i tu els hauràs de caçar abans de que desapareguin de la pantalla
joc gratis jocs de disparar 117 Jack, el caçador de zombies
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Joc de plataforma on el protagonista és un fort caçador de zombies que ha de matar a tots els que trobi en el seu camí
joc gratis jocs de disparar 118 Papyrus
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aconsegueix fer despareixer totes les boles vermelles amb les pilotes que tens a la part esquerra de la pantalla
joc gratis jocs de disparar 119 Enderroca el castell
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens una catapulta amb pedres per intentar enderrocar el castell dels teus enemics
joc gratis jocs de disparar 120 Salva als penjats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tens un arc i l´has de fer servir per tallar la corda que aguanta als penjats
joc gratis jocs de disparar 121 Robin Hood, el lladre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has d´aconseguir que el sac dels diners caigui al carro
joc gratis jocs de disparar 122 Paintball
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de disparar boles de pintura i tocar al teu contrincant abans de que aquest et toqui a tu. Si vols jugar de veritat en un camp amb els amics aquí trobaràs ofertes per jugar a paintball.
joc gratis jocs de disparar 123 La punteria de Cupido
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara a les dianes sense tocar res més del que vola pel seu voltant
joc gratis jocs de disparar 124 Estrelles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara el canó i fes que caiguin el major nombre d´estrelles possible
joc gratis jocs de disparar 125 Pràctiques de tir
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Fes punteria en les dianes que apareixeran davant del pistoler
joc gratis jocs de disparar 126 La defensa de les tortugues
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha una sèrie d´enemics que volen entrar en el territori de les tortugues i aquestes han d´impedir-ho
joc gratis jocs de disparar 127 Antiterrorista
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de matar a tots els enemics abans de que ells et matin a tu i acabar la missió que t´han assignat
joc gratis jocs de disparar 128 El llançador de ganivets
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Llença els ganivets i intenta encertar en els objectes sense tocar el que hi ha lligat a la roda.
joc gratis jocs de disparar 129 Vaixells pirata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara i enfonsa els vaixells pirata que et volen atacar
joc gratis jocs de disparar 130 Somriure contagiós
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Porta els somriures a les cares que estan tristes perquè totes somriguin.
joc gratis jocs de disparar 131 Cowboy
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un cowboy de l´antic oest i has de fer punteria amb els objectes que van apareixent a la pantalla
joc gratis jocs de disparar 132 Dispara a la diana
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Passaran uns globus amb unes dianes enganxades i hauràs de fer punteria al centre de la diana.
joc gratis jocs de disparar 133 Llançament de cocos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta i dispara els cocos a la canoa amb la diana.
joc gratis jocs de disparar 134 La catapulta
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Has de llençar les pedres amb la catapulta per destruir a tots els gnoms i personatges que hi ha en les plataformes.
joc gratis jocs de disparar 135 El pingüí cec
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Hi ha un pingüí cec que ha de disparar un canó i explotar tots els globus que aguanten uns altres pingüins.
joc gratis jocs de disparar 136 Bogeria a la granja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Els galls d´aquesta granja s´han tornat bojos i depèn de tu parar-los abans de que facin mal a algú.
joc gratis jocs de disparar 137 El canó d´en Bob
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Dispara una sola vegada el canó i fes explotar els globus.
joc gratis jocs de disparar 138 La petita abella
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Porta a aquesta abella a recórrer aquest camí d´obstacles mentre intenta matar a la gran mosca que té davant.
joc gratis jocs de disparar 139 TechnoMice
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Apunta bé i dispara el canó per a matar els ratolins.
joc gratis jocs de disparar 140 Bombardeig de boles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Atrapa les boles que surten dispardes des del castell.
joc gratis jocs de disparar 141 Missió paracaigudes
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Fes que el paracaigudista arribi a terra sense que el matin pel camí.

Aquí trobaràs una selecció de jocs jocs de disparar per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs jocs de disparar de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs jocs de disparar són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis jocs de disparar 142 El buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ets un buscadors de tresors que saps que hi ha alguns amagats en diferents cambres però per trobar-los hauràs de treballar i moure caixes.
joc gratis jocs de disparar 143 Wheely 6: Conte de fades
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquesta ocasió en Wheely serà un cavaller que rescatarà a la seva princesa de tots els perills en els que es trobi
joc gratis jocs de disparar 144 Wheely 5: Armageddon
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Una aventura més d´en Wheely, aquesta vegada té la missió de trobar un talla gespa.
joc gratis jocs de disparar 145 El camí de les ovelles
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un curiós recorregut marxa enrere porta al nostra protagonista per camins plens d´obstacles i animals estranys
joc gratis jocs de disparar 146 Mansió fantasma 8
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis jocs de disparar 147 La mansió fantasma 7
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ajuda a Hèctor a recórrer la mansió fantasma de dalt a baix, passant per totes les cambres sense que els seus habitants notin la seva presciència.
joc gratis jocs de disparar 148 Blocs kamikaze
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: A aquests Blocs kamikaze els hi agrada volar pels aires i caure dins la boca dels monstres
joc gratis jocs de disparar 149 Laberint nevat
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Un esquiador ha de lliscar per un laberint nevat i ple d´estrelles on els ninots de neu seran els seus enemics
joc gratis jocs de disparar 150 El lleva neus
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Ha nevat molt i la teva feina és la de treure la neu del pàrking perquè els cotxes puguin sortir.
joc gratis jocs de disparar 151 Harry el hàmster 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquesta ocasió en Harry està tancat en la seva bola de córrer per protegir-se dels perills del jardí ja que necessita arribar al menjar sense que les granotes l´ataquin
joc gratis jocs de disparar 152 Harry el hàmster 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: El joc consisteix en muntar una canonada per tal que el hàmster pugui passar d´un cantó a l´altre sense caure.
joc gratis jocs de disparar 153 Escapa de l´illa del far
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Troba la manera de sortir d´aquesta illa amb pocs recursos i pistes amagades
joc gratis jocs de disparar 154 Les estrelles amagades d´Star Wars
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En aquestes escenes de la Guerra dels Clons de la saga Star Wars, hi ha 15 estrelles amagades que hauràs de trobar
joc gratis jocs de disparar 155 L´aventura d´anar a l´escola
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Una nena va a l´escola però pel camí es trobarà animals i persones a les que haurà d´ajudar.
joc gratis jocs de disparar 156 Tom i Jerry i l´entrepà de mitjanit
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: En Jerry és somnàmbul i a mitjanit es lleva per anar a la cuina a buscar menjar. Hauràs de fer que el seu recorregut pel perillós escenari no desperti en Tom
joc gratis jocs de disparar 157 L´elefant roncador a l´illa del tresor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Tots els animals hauran de treballar junts per despertar a l´elefant que amb els seus roncs no deixa descansar a ningú
joc gratis jocs de disparar 158 Mini golf tropical
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Intenta que la bola entri amb el menor número de cops possibles
joc gratis jocs de disparar 159 L´ànec buscador de tresors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs de disparar: Aquest ànec recorrerà un perillós camí ple d´obstacles i perills per aconseguir ser el primer en trobar el tresor perdut de la ciutat
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació