jocs jocs d´enginy


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

jocs d´enginy

compartir joc a Facebook jocs+d´enginy+ compartir joc a Twitter jocs+d´enginy+ compartir joc a Google+ jocs+d´enginy+

Jocs jocs d´enginy

joc gratis jocs d´enginy 001 L´alpinista
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Un alpinista fa un recorregut ple d´obstacles i perills que haurà de superar per fer el cim.
joc gratis jocs d´enginy 002 El senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
joc gratis jocs d´enginy 003 Fireboy i Watergirl 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Fireboy i Watergirl han de treballar en equipo per aconseguir totes les pedres precioses i apoder sortir del temple de gel
joc gratis jocs d´enginy 004 Wheely 4
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquest petit cotxe passarà per infinitat de dificultats i perills per arribar a aconseguir la seva fita
joc gratis jocs d´enginy 005 Els tres pandes a Japó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En aquest viatge els tres pandes recorren els llocs més emblemàtics i significatius del seu país natal
joc gratis jocs d´enginy 006 Els tres pandes a Brasil
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Tres pandes es passegen pels carrers i zones més conegudes de Brasil trobant la manera de tornar a casa
joc gratis jocs d´enginy 007 Escapa de la meva cuina
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Estic tancat a casa meva i no trobo la manera d´escapar, pots ajudar-me?
joc gratis jocs d´enginy 008 Talla la corda: viatge pel temps
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En aquesta ocasió els escenaris on el caramel penja d´una corda que has de tallar, estan situats en un temps passat on els protagoniestes van viure fa molt de temps
joc gratis jocs d´enginy 009 En Bob a la neu
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: El cargol Bob es paseja per un paisatge hivernal on haurà de recórrer el bosc esquivant obstacles i enemics per arribar al final del camí
joc gratis jocs d´enginy 010 Amic Pancho 7
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Acompanya en Pancho en el seu viatge ascendent a la gran piràmide.
joc gratis jocs d´enginy 011 Escapa del zoo 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Els animals estan atrapats en gàbies o caixes i has d´aconseguir que arribin a la porta per escapar
joc gratis jocs d´enginy 012 Troba el meu mòbil
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Durant una acampada he perdut el mòbil, pots ajudar-me a trobar-lo?
joc gratis jocs d´enginy 013 Colònies de formigues
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Protegeix les colònies dels enemics invasors.
joc gratis jocs d´enginy 014 Els bessons invertits
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En aquest joc hauràs de fer que els bessons arribin al mateix temps al seu objectiu
joc gratis jocs d´enginy 015 Tub mania
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: El joc consisteix en construir una canonada que porti l´aigua des del punt A al B dins el temps marcat.
joc gratis jocs d´enginy 016 Ballant amb les ombres
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquest és un joc de plataforma on la única cosa que veuràs seran ombres i figures per tal que facin una idea del que has de superar per arribar al final del nivell.
joc gratis jocs d´enginy 017 Connecta 10
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu és aconseguir formar grups de números que sumin 10
joc gratis jocs d´enginy 018 Taques de pintura
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Has d´aconseguir que totes les taques de pintura es tornin del mateix color
joc gratis jocs d´enginy 019 Roda la bola 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: El joc consisteix en construir un recorregut per tal que la bola pugui arribar al seu destí
joc gratis jocs d´enginy 020 Nonograma de colors
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Pinta les caselles del color corresponent per tal que el dibuix final sigui tal i com indiquen els números
joc gratis jocs d´enginy 021 Ponts numèrics
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Uneix els números amb tantes línies com indiqui cada un d´ells.
joc gratis jocs d´enginy 022 El bosc màgic
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Una aventura on el protagonista ha de trobar la clau que obre la porta per tornar a casa seva
joc gratis jocs d´enginy 023 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis jocs d´enginy 024 Amic Pancho 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En aquesta ocasió el nostre amic Pancho se n´ha anat a Nova York a fer el seu recorregut en globus pels gratacels més alts de la ciutat.
joc gratis jocs d´enginy 025 Amic Pancho 6
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En aquesta ocasió el nostre amic Pancho vol fer l´ascens cap a Afganistan.
joc gratis jocs d´enginy 026 Tres pandes en una illa perillosa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Les aventures dels nostres amics pandes continues, i aqueta vegada se n´han anat a una illa on els perills es succeïxen a cada pas.
joc gratis jocs d´enginy 027 Amic Pancho 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: El nostre amic Pancho ha tornat per completar la seva tercera ascensió en globus.
joc gratis jocs d´enginy 028 Tres pandes de nit
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquests tres pandes viuran una gran aventura durant una nit a la jungla.
joc gratis jocs d´enginy 029 Les ovelles descarriades
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Hi ha tres ovelles que han de tornar a casa i per fer-ho hauràs de superar obstacles que sense la col.laboració de totes tres no podran superar.
joc gratis jocs d´enginy 030 Tres pandes al país de la fantasia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Tres pandes han anat a parar sense voler-ho al país de la fantasia i ara han de trobar la manera de tornar al seu món.
joc gratis jocs d´enginy 031 Scooby al castell fantasmagòric
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´Scooby-doo es passeja per un castell ple de trampes i fantasmes. L´objectiu és evitar que se´ls trobi i puguin espantar-lo.
joc gratis jocs d´enginy 032 El temps d´en Bubba
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu del joc és aconseguir que en Bubba arribi fins a l´ascensor.
joc gratis jocs d´enginy 033 Escapa de la casa de l´arbre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Intenta sortir d´aquesta casa penjada sobre un arbre, que amaga la clau en un racó que només es descobrirà quan aconsegueixis resoldre tots els enigmes.
joc gratis jocs d´enginy 034 Dora salva al gos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu de la Dora en aquest joc és aconseguit tots els ossos i arribar fins al gos.
joc gratis jocs d´enginy 035 La roca guardiana
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Uns petits arqueòlegs han arribat per estudiar unes roques molt especials, però aquestes roques no volen que les molestin i han enviat a un guardià per fer fora als forasters.
joc gratis jocs d´enginy 036 Guerra d´aigua
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu del joc és aconseguir que totes les gotes d´aigua desapareguin del taulell.
joc gratis jocs d´enginy 037 El camí de l´arc de Sant Martí
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: La petita Latie vol arribar a casa seva per fer el seu pastís preferit, de maduixes, però no li queda cap maduixa i ha hagut de sortir a buscar-les, però ara de tornar a casa.
joc gratis jocs d´enginy 038 Troba el caramel de l´hivern
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu del joc és trobar els caramels amagats en les diferents escenes de l´hivern que hi ha en cada nivell.
joc gratis jocs d´enginy 039 Troba la clau i escapa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Escapar d´aquesta casa no serà fàcil. Primer hauràs de resoldre els petits enigmes amagats i després trobar la clau per sortir.
joc gratis jocs d´enginy 040 Camps de batalla
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu del joc és aconseguir que el teu tanc arribi al punt marcat utilitzant només les fletxes de direcció de que disposes, esquivant els perills i enemics.
joc gratis jocs d´enginy 041 Una mica de tot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquest joc és una barreja de molts petits jocs on en cadascun d´ells hauràs de resoldre un trencaclosques per poder passar al següent.
joc gratis jocs d´enginy 042 Les aventures de Nesquik
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En Nesquik està fent un recorregut per la ciutat amb monopatí però durant el camí es trobarà amb una sèrie d´obstacles que li ho impediran.
joc gratis jocs d´enginy 043 Peixos i més peixos
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En aquest joc hauràs de moure els peixos per tal d´alliverar els que estan en els requadres verds.
joc gratis jocs d´enginy 044 Crema els espantaocells
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu del joc és cremar tots els espantaocells del camp sense tocar les ovelles.
joc gratis jocs d´enginy 045 Rebotar
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: La mecànica del joc és molt senzilla, només has d´aconseguir que la bola que rebota toqui el cub groc.
joc gratis jocs d´enginy 046 La cafeteria de l´amor
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu del jocs és aconseguir lligar-te a la noia o al menys intentar veure-li la roba interior.
joc gratis jocs d´enginy 047 Safari de cervells
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquest joc posarà prova les teves habilitats en memòria, observació i agilitat mental.
joc gratis jocs d´enginy 048 El tren dels desafiaments
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquest tren va carregat amb problemes matemàtics i altres jocs d´enginy que hauràs de resoldre per arribar amb una bona puntuació al final.
joc gratis jocs d´enginy 049 Segrest
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Tu i la teva xicota estàveu passant uns dies acampats i de cop ella desapareix. Saps que algú se l´ha emportat i has de rescatar-la abans que la matin.
joc gratis jocs d´enginy 050 Salva a la taronja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Una o més taronges estan en perill per culpa de la calamarsa. Amaga-les per tal que es salvin.
joc gratis jocs d´enginy 051 Divideix
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aquest és un joc d´enginy on l´objectiu és dividir les peces que ens presenten en les parts que ens indiquen utilitzant només un número limitat de moviments.
joc gratis jocs d´enginy 052 Ajuda a la Juliet a escapar del museu
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: La pobre Juliet s´ha tornat a quedar tancada, aquest cop en un museu.
joc gratis jocs d´enginy 053 Numbuh four
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Numbu four té una missió per complir i per fer-ho haurà de trobar totes les peces necessàries mentre esquiva als malvats robots
joc gratis jocs d´enginy 054 El mon en 2D
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En un mon en 2D on trobaràs diferents nivells de trencaclosques i jocs d´enginy, hauràs de portar les peces verdes a l´àrea del mateix color amb l´ajuda d´una petita esfera

Aquí trobaràs una selecció de jocs jocs d´enginy per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs jocs d´enginy de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs jocs d´enginy són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis jocs d´enginy 055 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis jocs d´enginy 056 Els micos al país de la xocolata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En el país de la xocolata, els micos hauran de trobar tot allò que els personatges necessiten i així estiguin tots contents
joc gratis jocs d´enginy 057 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis jocs d´enginy 058 El símbol viking
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Un guerrer viking ha de recuperar el símbol de la seva gent i per fer-ho recorrerà un llarg camí ple d´obstacle i perills
joc gratis jocs d´enginy 059 La fugida del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc gratis jocs d´enginy 060 Tots exploten
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: En aquest joc tots juguen contra tots i guanyarà l´últim que quedi en peu
joc gratis jocs d´enginy 061 La illa dels monstres
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Dos clans rivals de monstres s´enfronten per quedar-se amb la illa
joc gratis jocs d´enginy 062 Pingüins i canonades
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: L´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps
joc gratis jocs d´enginy 063 El laberint d´Adam i Eva
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: El paradís està ple de laberint, obstacle i perills que un dels membres de la parella haurà de superar si vol retrobar-se amb l´altre
joc gratis jocs d´enginy 064 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
joc gratis jocs d´enginy 065 Scooby Doo i la maladicció d´Anubis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Una nova aventura d´en Shaggy i l´Scooby Doo, aquesta vegada a l´interior d´una piràmide egípcia.
joc gratis jocs d´enginy 066 L´alpinista
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Un alpinista fa un recorregut ple d´obstacles i perills que haurà de superar per fer el cim.
joc gratis jocs d´enginy 067 El petit heroi
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Un petit heroi busca la manera de fer-se més fort i arribar al final de la torre dels gran guerrers
joc gratis jocs d´enginy 068 Escapa de la casa embruixada 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Dos intrèpids joves han entrat en una casa on mostres i criatures estranyes recorren les habitacions.
joc gratis jocs d´enginy 069 Vitralls
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Aconsegueix formar un vitrall de colors on totes les peces encaixin a la perfecció
joc gratis jocs d´enginy 070 Rescat al rei 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Un grup de valerosos guerrers han de rescatar al rei traient-lo amb vida del castell assetjat pels enemics
joc gratis jocs d´enginy 071 Super drift 3d
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: Porta el teu cotxe amb les fletxes del teclat tenint en compte les zones perilloses i els obstacles
joc gratis jocs d´enginy 072 El senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´enginy: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació