jocs jocs d´aventura


|

CA

|

ES

|

FR

|

EN

|

IT

|

Inici >

jocs d´aventura

compartir joc a Facebook jocs+d´aventura+ compartir joc a Twitter jocs+d´aventura+ compartir joc a Google+ jocs+d´aventura+

Jocs jocs d´aventura

joc gratis jocs d´aventura 001 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis jocs d´aventura 002 Els micos al país de la xocolata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En el país de la xocolata, els micos hauran de trobar tot allò que els personatges necessiten i així estiguin tots contents
joc gratis jocs d´aventura 003 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis jocs d´aventura 004 El petit heroi
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un petit heroi busca la manera de fer-se més fort i arribar al final de la torre dels gran guerrers
joc gratis jocs d´aventura 005 Escapa de la casa embruixada
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Troba la manera d´escapar de la casa embruixada, on els passadissos secrets, monstres i paranys et faran difícil fer-ho
joc gratis jocs d´aventura 006 Wheely 4
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aquest petit cotxe passarà per infinitat de dificultats i perills per arribar a aconseguir la seva fita
joc gratis jocs d´aventura 007 Els tres pandes a Japó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En aquest viatge els tres pandes recorren els llocs més emblemàtics i significatius del seu país natal
joc gratis jocs d´aventura 008 Els tres pandes a Brasil
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Tres pandes es passegen pels carrers i zones més conegudes de Brasil trobant la manera de tornar a casa
joc gratis jocs d´aventura 009 En Bob a la neu
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: El cargol Bob es paseja per un paisatge hivernal on haurà de recórrer el bosc esquivant obstacles i enemics per arribar al final del camí
joc gratis jocs d´aventura 010 La última bruixa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Serà l´ajudant de Licrecia i l´animaràs en la seva noble recerca de les riqueses dels habitants de Lirikou que Gabriel s´ha emportat.
joc gratis jocs d´aventura 011 Colònies de formigues
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Protegeix les colònies dels enemics invasors.
joc gratis jocs d´aventura 012 El bosc màgic
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Una aventura on el protagonista ha de trobar la clau que obre la porta per tornar a casa seva
joc gratis jocs d´aventura 013 El pirata Ahoy
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: El pirata Ahoy vol aconseguir totes les monedes d´or de l´illa però per fer-ho haurà de ser més llest que els soldats del rei
joc gratis jocs d´aventura 014 Les aventures del porquet guardiola
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Has de fer que la moneda entri dins el porquet
joc gratis jocs d´aventura 015 Els micos feliços a la base militar
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Com sempre hem de fer que els micos estiguin feliços i per tant hem de buscar els objectes que han d´entregar als altres personatges per tal que tots estiguin contents.
joc gratis jocs d´aventura 016 El buscador d´aventures
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En Nugget està tancat en una mina amb molt d´or però també amb molts perills
joc gratis jocs d´aventura 017 Clau i escut
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En l´aventura de plataforma Clau i escut, assumeixes el paper de Buddy, una gota groga que tracta de rescatar als seus amics. Executa, saltar i vola a través de desafiadors nivells i derrota a tots els enemics!
joc gratis jocs d´aventura 018 Les aventures d´Scooby doo al temple Maia - Capítol 4
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aquest és l´últim capítol de la sèrie de jocs on sabrem si en Shaggy i l´Scooby doo arribaran a completar la seva missió o no.
joc gratis jocs d´aventura 019 Les aventures d´Scooby doo al temple maya - Capítol 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aquest capítol continua just després que en Shaggy i l´Scooby baixin el riu, i igual que en el capítol anterior hauran de continuar amb la seva missió esquivant al malvat tòtem
joc gratis jocs d´aventura 020 Les aventures d´Scooby Doo al temple maya - Capítol 1
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aquí comencen les aventures de l´Scooby i en Shaggy a la selva de l´amazones on un personatge els persegueix per tal que no aconsegueixen la seva missió
joc gratis jocs d´aventura 021 Els micos feliços i el mag
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Com sempre hem de fer que els micos que estan tristos estiguin contents donant-los el que busquen.
joc gratis jocs d´aventura 022 Les llums dels micos feliços
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Troba en cadascuna de les escenes d´aquest joc el que li manca a cada personatge.
joc gratis jocs d´aventura 023 El vaixell pirata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Converteix-te en un intrèpid capità pirata, lluita contra les naus enemigues, recapta recursos i tresors i assumeix missions agosarades.
joc gratis jocs d´aventura 024 El cavaller perdut
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aquest peculiar cavaller ha perdut les seves armes i defenses, ajuda´l a trobar-les esquivant els perills
joc gratis jocs d´aventura 025 Els micos feliços i els cors extraviats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Busca els cors perduts en aquest joc dels micos feliços.
joc gratis jocs d´aventura 026 El misteri del circ
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Tens la missió de trobar un objecte molt rar robat
joc gratis jocs d´aventura 027 El pantà misteriós
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aquesta aventura consisteix en completar la missió fins al centre del pantà misteriós on han desaparegut desenes de persones en els últims 50 anys.
joc gratis jocs d´aventura 028 Els micos feliços cacen als ninges
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En els tres nivells d´aquest jocs hauràs de torbar tots els ninges amagats i al final de tot hi haurà un nivell més per trobar el gran tresor.
joc gratis jocs d´aventura 029 Els micos feliços i el paó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: L´objectiu d`aquest joc és aconseguir que una família tingui un bon sopar d´acció de gràcies.
joc gratis jocs d´aventura 030 Amic Pancho 6
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En aquesta ocasió el nostre amic Pancho vol fer l´ascens cap a Afganistan.
joc gratis jocs d´aventura 031 Scooby-doo al vaixell pirata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Viu l´aventura d´Scooby doo en un vaixell pirata ple de fantasmes i altres perills.
joc gratis jocs d´aventura 032 Tres pandes en una illa perillosa
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Les aventures dels nostres amics pandes continues, i aqueta vegada se n´han anat a una illa on els perills es succeïxen a cada pas.
joc gratis jocs d´aventura 033 Amic Pancho 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: El nostre amic Pancho ha tornat per completar la seva tercera ascensió en globus.
joc gratis jocs d´aventura 034 Tres pandes de nit
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aquests tres pandes viuran una gran aventura durant una nit a la jungla.
joc gratis jocs d´aventura 035 Una nit boja
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Viu una aventura on el seu protagonista busca desesperadament una lladre de cotxes
joc gratis jocs d´aventura 036 Tres pandes al país de la fantasia
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Tres pandes han anat a parar sense voler-ho al país de la fantasia i ara han de trobar la manera de tornar al seu món.
joc gratis jocs d´aventura 037 Les aventures d´Scooby-doo al temple Maya - Capítol 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En Shaggy i l´Scooby-doo han anat a parar a un antic temple Maya del que han d´escapar abans que els trobi el tòtem malvat.
joc gratis jocs d´aventura 038 Les aventures de Nesquik
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En Nesquik està fent un recorregut per la ciutat amb monopatí però durant el camí es trobarà amb una sèrie d´obstacles que li ho impediran.
joc gratis jocs d´aventura 039 El país de les meravelles de la capitana Marcela
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: La capitana Marcela ha de muntar la seva parada de coses de nadal però encara no ha rebut la mercaderia. Busca-la.
joc gratis jocs d´aventura 040 Els micos feliços i l´arbre de nadal
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: L´objectiu d´aquest joc nadalenc, és aconseguir que les llums de l´arbre de nadal s´ensenguin i tots estiguin contents de que ho faci.
joc gratis jocs d´aventura 041 Zero i Garrot
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: El malvat Dr Grimalkin ha ofert una recompensa per tu i el teu equip. Acaba amb tots els robots que intenten aturar-te.
joc gratis jocs d´aventura 042 Els micos feliços i els ratpenats
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Una nova aventura dels micos feliços on el propòsit és fer que surtin els ratpenats del seu amagatall.
joc gratis jocs d´aventura 043 Finn en una aventura de Halloween
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En Finn té una missió: recórrer els perillosos túnels de la bruixa i aconseguir escapar amb la major quantitat de caramels possible.
joc gratis jocs d´aventura 044 El bany pudent
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Viu una boja aventura de mans d´en Bosko, aquesta vegada vol convertir un bany pudent en una moderna galeria d´art.
joc gratis jocs d´aventura 045 Les aventures de Chopix
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: L´skater Chopix ha de salvar la seva família dels savis planetaris i per fer-ho haurà de recórrer la galàxia sobre el seu monopatí.
joc gratis jocs d´aventura 046 El llibre secret
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un jocs d´aventura i fantasia que gira al voltant d´un llibre que té vida i una nena molt especial

Aquí trobaràs una selecció de jocs jocs d´aventura per jugar gratis a SuperJocs.com, la web de jocs gratuïts a Internet. Tria jocs jocs d´aventura de la llista i juga ara, sense descarregar res. Aquests jocs jocs d´aventura són gratis.

NOVETATS. Els jocs més nous

joc gratis jocs d´aventura 047 Els micos i la bruixeria
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Busca la manera de que els micos estiguin contents donant-los el que volen
joc gratis jocs d´aventura 048 Els micos al país de la xocolata
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En el país de la xocolata, els micos hauran de trobar tot allò que els personatges necessiten i així estiguin tots contents
joc gratis jocs d´aventura 049 El misteri del drac de la cova
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un joc clàssic de pistes i enigmes que et portaran a un gran tresor
joc gratis jocs d´aventura 050 El símbol viking
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un guerrer viking ha de recuperar el símbol de la seva gent i per fer-ho recorrerà un llarg camí ple d´obstacle i perills
joc gratis jocs d´aventura 051 La fugida del faraó
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un faraó que ha estat tancat en un museu durant anys vols escapar per viure aventures i tu l´has d´ajudar a aconseguir-ho
joc gratis jocs d´aventura 052 Tots exploten
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: En aquest joc tots juguen contra tots i guanyarà l´últim que quedi en peu
joc gratis jocs d´aventura 053 La illa dels monstres
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Dos clans rivals de monstres s´enfronten per quedar-se amb la illa
joc gratis jocs d´aventura 054 Pingüins i canonades
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: L´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps
joc gratis jocs d´aventura 055 El laberint d´Adam i Eva
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: El paradís està ple de laberint, obstacle i perills que un dels membres de la parella haurà de superar si vol retrobar-se amb l´altre
joc gratis jocs d´aventura 056 El puzle de la torre
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Dos personatges han de sortir de les diferents cambres d´una torre on estan tancats i per fer-ho hauran de treballar en equip
joc gratis jocs d´aventura 057 Scooby Doo i la maladicció d´Anubis
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Una nova aventura d´en Shaggy i l´Scooby Doo, aquesta vegada a l´interior d´una piràmide egípcia.
joc gratis jocs d´aventura 058 L´alpinista
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un alpinista fa un recorregut ple d´obstacles i perills que haurà de superar per fer el cim.
joc gratis jocs d´aventura 059 El petit heroi
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un petit heroi busca la manera de fer-se més fort i arribar al final de la torre dels gran guerrers
joc gratis jocs d´aventura 060 Escapa de la casa embruixada 3
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Dos intrèpids joves han entrat en una casa on mostres i criatures estranyes recorren les habitacions.
joc gratis jocs d´aventura 061 Vitralls
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Aconsegueix formar un vitrall de colors on totes les peces encaixin a la perfecció
joc gratis jocs d´aventura 062 Rescat al rei 2
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Un grup de valerosos guerrers han de rescatar al rei traient-lo amb vida del castell assetjat pels enemics
joc gratis jocs d´aventura 063 Super drift 3d
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: Porta el teu cotxe amb les fletxes del teclat tenint en compte les zones perilloses i els obstacles
joc gratis jocs d´aventura 064 El senyor Snoozleberg
Joc. Joc online. Joc gratis jocs d´aventura: El senyor Snoozleberg s´ha tornat a escapar de casa somnàmbul, ajuda´l a tornar.
x Utilitzem cookies, tant pròpies com de tercers per oferir els nostres serveis i mostrar publicitat adaptada.

Si continues navegant considerem que acceptes el seu ús. Més informació