Joc Zombies i donuts
Inici >

Zombies i donuts

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Zombies i donuts

Com es juga al joc?
joc++001

Zombies i donutsEts un salvador que ha de lluitar contra els zombies i que t´alimentes de donuts

Com es juga? La teva missió és rescatar al es persones que estan perdudes en el laberint dels zombis i portar-los fins a la sortida. Pel camí has de recollir tots els donuts evitant que els zombies t´agafin. Un cop hagis rescatat a les persones i recollit tots els donuts, podràs sortir del laberint. Tens una avantatge respecte al zombies, i és que ells no poden pujar escales. Pots moure els blocs taronges per accedir a les plataformes superiors.

Etiquetes: donuts zombies laberints aventura

· Jocs de laberints · Jocs aventures

A Aventura Donuts Laberint Laberints Lluita Lluitar Or Vent Zombie Zombies


Més jocs semblants a Zombies i donuts
Zombies i donuts en altres idiomes


El joc Zombies i donuts és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Zombies i donuts és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Zombies i donuts, donc bé, aqui tens les instruccions: La teva missió és rescatar al es persones que estan perdudes en el laberint dels zombis i portar-los fins a la sortida. Pel camí has de recollir tots els donuts evitant que els zombies t´agafin. Un cop hagis rescatat a les persones i recollit tots els donuts, podràs sortir del laberint. Tens una avantatge respecte al zombies, i és que ells no poden pujar escales. Pots moure els blocs taronges per accedir a les plataformes superiors..