Joc Winnie the pooh el recol.lector de mel
Inici >

Winnie the pooh el recol.lector de mel

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Winnie the pooh el recol.lector de mel

Com es juga al joc?
joc++001

Winnie the pooh el recol.lector de melEn aquesta ocasió en Winnie de pooh ha de fer de recol·lector de mel i dipositar tots els pots que hi ha pels arbres on marca la creu.

Com es juga? Durant el seu recorregut, en Winnie de pooh es trobarà amb abelles que li barraran el pas i per esquivar-les hauràs de prémer les fletxes que indicarà el jocs per fer que marxin i poder continuar el camí. Has de portar tots els pots de mel dins el temps marcat per poder passar de nivell

Etiquetes: habilitat plataforma Winnie de pooh

· Jocs habilitat · Jocs estratègia · Jocs de plataformes · Jocs de disney

A Arbres Arc Arca Dipòsit Fer Forma Habilitat Mar Mel Or ós Plataforma Pooh Quest The Winnie Winnie de pooh Winnie the pooh


Més jocs semblants a Winnie the pooh el recol.lector de mel
Winnie the pooh el recol.lector de mel en altres idiomes


El joc Winnie the pooh el recol.lector de mel és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Winnie the pooh el recol.lector de mel és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Winnie the pooh el recol.lector de mel, donc bé, aqui tens les instruccions: Durant el seu recorregut, en Winnie de pooh es trobarà amb abelles que li barraran el pas i per esquivar-les hauràs de prémer les fletxes que indicarà el jocs per fer que marxin i poder continuar el camí. Has de portar tots els pots de mel dins el temps marcat per poder passar de nivell.