Joc Vesteix a la núvia
Inici >

Vesteix a la núvia

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Vesteix a la núvia

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Vesteix a la núviaAquesta núvia es vol casar avui i li falta tot per fer. Ajuda-la a posar-se el vestit i els complements perquč vagi ben maca en aquest dia tant especial.

Com es juga? Arrossega amb el ratolí la roba i els complements que vols posar-li. Prova vŕries combinacions diferents per veure com quedaria amb cadascuna d´elles i si hi ha alguna no tˇagrada com queda, clica sobre la creu i desapareixerŕ. Al final escull el pastís i veurŕs com queda tot el conjunt amb el nuvi i tot.

Etiquetes: vestir nenes núvia

· Jocs de vestir · Jocs per a nenes

A Casa Fer Nenes Núvia ós Per Quest Vesteix Vestir


Més jocs semblants a Vesteix a la núvia
Vesteix a la núvia en altres idiomes


El joc Vesteix a la núvia és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquč Vesteix a la núvia és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Vesteix a la núvia, donc bé, aqui tens les instruccions: Arrossega amb el ratolí la roba i els complements que vols posar-li. Prova vŕries combinacions diferents per veure com quedaria amb cadascuna d´elles i si hi ha alguna no tˇagrada com queda, clica sobre la creu i desapareixerŕ. Al final escull el pastís i veurŕs com queda tot el conjunt amb el nuvi i tot..