Joc Van Helsing contra els esquelets
Inici >

Van Helsing contra els esquelets

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Van Helsing contra els esquelets

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Van Helsing contra els esqueletsEn Van Helsing ha de destruir els esquelets que espanten la població i per fer-ho compta amb la seva punteria i una arma amb bales limitades.

Com es juga? Apunta movent el ratolí i clica en el lloc exacte per fer desaparèixer els esquelets. Alguns porten bombes i al disparar-los faran que ells i el que hi ha al seu voltant salti pels aire. Altres porten protecció i amb un sol dispar no n´hi haurà prou per destruir-los. En tots els casos hi haurà algun obstacle que farà més difícil que puguis destruir els esquelets, però amb una mica de punteria i enginy es pot aconseguir.

Etiquetes: esquelets disparar Van Helsing puzzle

· Jocs de puzzles · Jocs acció

A Arma De destruir Destruir Dispara Disparar Esquelets Fer Les Per Punteria Puzzle Spa Van helsing


Més jocs semblants a Van Helsing contra els esquelets
Van Helsing contra els esquelets en altres idiomes


El joc Van Helsing contra els esquelets és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Van Helsing contra els esquelets és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Van Helsing contra els esquelets, donc bé, aqui tens les instruccions: Apunta movent el ratolí i clica en el lloc exacte per fer desaparèixer els esquelets. Alguns porten bombes i al disparar-los faran que ells i el que hi ha al seu voltant salti pels aire. Altres porten protecció i amb un sol dispar no n´hi haurà prou per destruir-los. En tots els casos hi haurà algun obstacle que farà més difícil que puguis destruir els esquelets, però amb una mica de punteria i enginy es pot aconseguir. .