Joc Una altra vida
Inici >

Una altra vida

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Una altra vida

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Una altra vidaAquesta és la història de dos amors perduts en un món de fantasia, que necessiten escapar dels monstres i resoldre els puzles per continuar el viatge en aquest lloc.

Com es juga? Jugar amb els dos caràcters i completar els 20 nivells de trencaclosques per tornar a casa amb el seu amor en aquest increïble joc. Mou a la noia amb les fletxes del teclat i al noi amb les lletres A, S, D, W per tal que entre tots dos puguin recupera totes les claus de cada nivell i passar al següent junts

Etiquetes: plataforma claus amors

· Jocs de plataformes

A Amor Amors Asia Clau Claus Escapa Escapar Fantasia Forma Història Les Món de fantasia Monstre Monstres Or ós Per Perduts Plataforma Puzle Puzles Quest So Sol Viatge


Més jocs semblants a Una altra vida
Una altra vida en altres idiomes


El joc Una altra vida és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Una altra vida és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Una altra vida, donc bé, aqui tens les instruccions: Jugar amb els dos caràcters i completar els 20 nivells de trencaclosques per tornar a casa amb el seu amor en aquest increïble joc. Mou a la noia amb les fletxes del teclat i al noi amb les lletres A, S, D, W per tal que entre tots dos puguin recupera totes les claus de cada nivell i passar al següent junts.