Joc Un gat i uns peixos en un sac
Inici >

Un gat i uns peixos en un sac

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Un gat i uns peixos en un sac

Com es juga al joc?
joc++001

Un gat i uns peixos en un sacQuè pot passar si en el mateix lloc hi ha un gat i uns peixos amagats en un sac? Que el gat voldrà entrar al sac i menjar-se els peixos. Això és que has de fer tu, fer que el gat entri al sac i es mengi els peixos.

Com es juga? Per fer-ho tens un canó amb unes boles enormes que ajudaran al gat a ficar-se dins el sac. Mou el canó amb el ratolí i clica per fer que la bola es dispari, empenyi al gat dins el sac o trenqui alguna cosa que igualment faci que el gat caigui dins el sac. Vigila amb els gossos, que com molt bé saps, no són amics dels gats.

Etiquetes: sac gat peixos puzzle disparar canó

· Jocs de puzzles

A Amagats Canó Dispara Disparar Fer Gat Gats Mag Menjar ós Peix Peixos Puzzle Sac Spa


Més jocs semblants a Un gat i uns peixos en un sac
Un gat i uns peixos en un sac en altres idiomes


El joc Un gat i uns peixos en un sac és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Un gat i uns peixos en un sac és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Un gat i uns peixos en un sac, donc bé, aqui tens les instruccions: Per fer-ho tens un canó amb unes boles enormes que ajudaran al gat a ficar-se dins el sac. Mou el canó amb el ratolí i clica per fer que la bola es dispari, empenyi al gat dins el sac o trenqui alguna cosa que igualment faci que el gat caigui dins el sac. Vigila amb els gossos, que com molt bé saps, no són amics dels gats..