Joc Tres minuts a la platja
Inici >

Tres minuts a la platja

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Tres minuts a la platja

Com es juga al joc?
joc++001

Tres minuts a la platjaHas fet mai castells de sorra a la platja? Doncs aquesta vegada hauràs de fer castells de tres peces amb els motlles de sorra.

Com es juga? Mou els motlles cap a la dreta o l´esquerra clicant a sobre d´ells i forma línies verticals o horitzontals amb res peces iguals. Intenta que totes les peces que hi ha a la platja desapareguin o clica sobre la fletxa per tenir més motlles i poder fer més combinacions.

Etiquetes: jocs infantils puzles puzzles candy crash

· Jocs de puzzles

A Andy Candy crash Castell Castells Crash Fer Infantil Infantils Joc Jocs infantils Les Or Peces Puzle Puzles Puzzle Puzzles Quest So


Més jocs semblants a Tres minuts a la platja
Tres minuts a la platja en altres idiomes


El joc Tres minuts a la platja és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Tres minuts a la platja és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Tres minuts a la platja, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou els motlles cap a la dreta o l´esquerra clicant a sobre d´ells i forma línies verticals o horitzontals amb res peces iguals. Intenta que totes les peces que hi ha a la platja desapareguin o clica sobre la fletxa per tenir més motlles i poder fer més combinacions. .