Joc Tres contra un
Inici >

Tres contra un

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Tres contra un

Com es juga al joc?
joc++001

Tres contra unAquest és un partit de futbol una mica especial, on s´hauran d´enfrontar tres jugadors del teu equip contra un jugador de l´equip rival.

Com es juga? Has d´aconseguir posar gol sense que el rival de l´equip contrari et prengui la pilota. Només podràs jugar amb un jugador cada vegada i l´hauràs de moure amb les fletxes tel teclat esquivant al contrari i entrant a posar gol. Si el teu rival t´aconsegueix prendre la pilota, hauràs de canviar de jugador.

Etiquetes: futbol nens esports

· jocs d´esports · jocs per nens

A Esport Esports Futbol Nens Or Quest


Més jocs semblants a Tres contra un
Tres contra un en altres idiomes


El joc Tres contra un és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Tres contra un és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Tres contra un, donc bé, aqui tens les instruccions: Has d´aconseguir posar gol sense que el rival de l´equip contrari et prengui la pilota. Només podràs jugar amb un jugador cada vegada i l´hauràs de moure amb les fletxes tel teclat esquivant al contrari i entrant a posar gol. Si el teu rival t´aconsegueix prendre la pilota, hauràs de canviar de jugador..