Joc Talla la corda
Inici >

Talla la corda

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Talla la corda

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Talla la cordaT´ha arribat un paquet a casa, és un animaló que només menja maduixes i sempre té gana.

Com es juga? Les maduixes que es vol menjar estan lligats a una o més cordes i estan en alguna situació en que no serà fàcil fer-los arribar des d´allà fins al teu animaló, per fer-ho has d´utilitzar el ratolí per tallar les cordes que l´aguantes de manera que la maduixa vagi a parar directament a la boca de l´animaló. Si abans de que la maduixa caigui dins de la boca, pots tocar les estrelles, guanyaràs més punts.

Etiquetes: maduixa tallar la corda puzzle puzle

· Jocs de puzzles

A Animal Casa Maduixa Or Puzle Puzzle Talla Talla la corda Tallar Tallar la corda


Més jocs semblants a Talla la corda
Talla la corda en altres idiomes


El joc Talla la corda és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Talla la corda és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Talla la corda, donc bé, aqui tens les instruccions: Les maduixes que es vol menjar estan lligats a una o més cordes i estan en alguna situació en que no serà fàcil fer-los arribar des d´allà fins al teu animaló, per fer-ho has d´utilitzar el ratolí per tallar les cordes que l´aguantes de manera que la maduixa vagi a parar directament a la boca de l´animaló. Si abans de que la maduixa caigui dins de la boca, pots tocar les estrelles, guanyaràs més punts..