Joc Super Mario racing 3
Inici >

Super Mario racing 3

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Super Mario racing 3

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Super Mario racing 3Corre en la carrera més emocionant de totes les que s´han fet de la saga de Mario Bross, amb els personatges per coneguts dels jocs de Mario.

Com es juga? Accelera el cotxe amb la fletxa de dalt i salt amb al X, intenta arribar el primer a l´arribada després de donar tres voltes al circuit. Podràs escollir quin personatge vols ser durant la carrera. Durant el recorregut intenta agafar tantes estrelles i bolets com puguis perquè et donaran més punts al final de la carrera.

Etiquetes: carrera mario mario bross racing cotxes correr

· Jocs de cotxes

A Carrera Córrer Cotxe Cotxes Joc Les Mar Marí Mario Mario bros Mario bross Or ós Per Personatges Racing So Up


Més jocs semblants a Super Mario racing 3
Super Mario racing 3 en altres idiomes


El joc Super Mario racing 3 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Super Mario racing 3 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Super Mario racing 3, donc bé, aqui tens les instruccions: Accelera el cotxe amb la fletxa de dalt i salt amb al X, intenta arribar el primer a l´arribada després de donar tres voltes al circuit. Podràs escollir quin personatge vols ser durant la carrera. Durant el recorregut intenta agafar tantes estrelles i bolets com puguis perquè et donaran més punts al final de la carrera..