Joc Sudoku 3d
Inici >

Sudoku 3d

joc++001

Sudoku 3dCompleta el sudoku que hi ha a la pantalla amb els números de l´1 al 9 col.locant cada número sense repetir-ne cap en la mateixa vertical, horitzontal i requadre

Com es juga? Clica primer una dels número que hi ha la línia de fora els requadres i clica en el lloc on creguis que va, de tal manera que no es repeteixi cap número ni de manera vertical, horitzontal, o en el mateix requadre. En el moment en que es repeteixi un número, el joc et marcarà en vermell on està i no et deixarà col.locar aquell número.

Etiquetes: sudoku educatius matemàtiques números clàssic clàssics

· Jocs clàssics · Jocs educatius · Jocs d´intel•ligència

A Classic Clàssics Completa Educatiu Educatius Matematiques Número Numeros Or ós Quad Sudoku Talla


Més jocs semblants a Sudoku 3d
Sudoku 3d en altres idiomes


El joc Sudoku 3d és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Sudoku 3d és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Sudoku 3d, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica primer una dels número que hi ha la línia de fora els requadres i clica en el lloc on creguis que va, de tal manera que no es repeteixi cap número ni de manera vertical, horitzontal, o en el mateix requadre. En el moment en que es repeteixi un número, el joc et marcarà en vermell on està i no et deixarà col.locar aquell número..