Joc Solitari-golf
Inici >

Solitari-golf

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Solitari-golf

Com es juga al joc?
joc++001

Solitari-golfJuga al nou solitari ambientat en un camp de golf

Com es juga? Mira la carta d´abaix a la dreta i busca entre les que hi ha al centre de la pantalla una que sigui posterior o anterior a aquesta. Clica-la i es col.locarà a sobre de la de baix, continua clicant cartes de les del centre que siguin posteriors o anteriors a les del pilot d´abaix. Si no n´hi ha cap que es pugui col.locar sobre el pilot pots clicar sobre un Jocker o sobre la primera carta girada de l´esquerra. Fes-ho així fins que s´acabin totes les cartes o fins que no quedin més moviments.

Etiquetes: cartes solitari

· Jocs de cartes

A Cartes Golf Ou So Sol Solitari


Més jocs semblants a Solitari-golf
Solitari-golf en altres idiomes


El joc Solitari-golf és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Solitari-golf és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Solitari-golf, donc bé, aqui tens les instruccions: Mira la carta d´abaix a la dreta i busca entre les que hi ha al centre de la pantalla una que sigui posterior o anterior a aquesta. Clica-la i es col.locarà a sobre de la de baix, continua clicant cartes de les del centre que siguin posteriors o anteriors a les del pilot d´abaix. Si no n´hi ha cap que es pugui col.locar sobre el pilot pots clicar sobre un Jocker o sobre la primera carta girada de l´esquerra. Fes-ho així fins que s´acabin totes les cartes o fins que no quedin més moviments..