Joc Solitari doble
Inici >

Solitari doble

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Solitari doble

Com es juga al joc?
joc++001

Solitari dobleEn aquest solitari no s´ha de fer una línia correlativa de cartes sinó dues de cada pal

Com es juga? Arrossega la carta que vols col.locar a sobre d´una altra, sempre de manera correlativa sent de major a menor. En els espais buits de dalt de tot i van els asos i de manera correlativa de petit a gran les altres cartes del mateix pal. Les cartes del pilot d´abaix a la dreta són per buscar les que falten en les del mig. En aquest solitari no cal tenir en compte els colors ni els pals de les cartes per posar-les unes a sobre de les altres.

Etiquetes: solitari clàssic clàssics cartes

· Jocs de cartes · Jocs clàssics

A Cartes Classic Clàssics Fer Línia Or Quest So Sol Solitari


Més jocs semblants a Solitari doble
Solitari doble en altres idiomes


El joc Solitari doble és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Solitari doble és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Solitari doble, donc bé, aqui tens les instruccions: Arrossega la carta que vols col.locar a sobre d´una altra, sempre de manera correlativa sent de major a menor. En els espais buits de dalt de tot i van els asos i de manera correlativa de petit a gran les altres cartes del mateix pal. Les cartes del pilot d´abaix a la dreta són per buscar les que falten en les del mig. En aquest solitari no cal tenir en compte els colors ni els pals de les cartes per posar-les unes a sobre de les altres..