Joc Solitari de les tres piques
Inici >

Solitari de les tres piques

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Solitari de les tres piques

Com es juga al joc?
joc++001

Solitari de les tres piquesHas d´aconseguir col.locar totes les cartes que hi ha al centre de la pantalla, en el pilot de baix a la dreta en ordre ascendent o descendent.

Com es juga? Clica sobre la carta que vols col.locar sobre el pilot, sempre que sigui un número major o menor que la que hi ha descoberta, si no pots col.locar cap de les que hi ha al centre, clica sobre una de les que hi ha a la línia de l´esquerra. El joc acabarà quan les hagis col.locar totes o quan no hi hagi més moviments.

Etiquetes: cartes solitari jocs clàssics taula

· Jocs clàssics · Jocs de cartes

A Aula Cartes Classic Clàssics Cons Joc Jocs clàssic Jocs clàssics Les Or Ordre Pilot So Sol Solitari Talla Taula


Més jocs semblants a Solitari de les tres piques
Solitari de les tres piques en altres idiomes


El joc Solitari de les tres piques és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Solitari de les tres piques és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Solitari de les tres piques, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica sobre la carta que vols col.locar sobre el pilot, sempre que sigui un número major o menor que la que hi ha descoberta, si no pots col.locar cap de les que hi ha al centre, clica sobre una de les que hi ha a la línia de l´esquerra. El joc acabarà quan les hagis col.locar totes o quan no hi hagi més moviments..