Joc Solitari de la vella escola
Inici >

Solitari de la vella escola

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Solitari de la vella escola

Com es juga al joc?
joc++001

Solitari de la vella escolaJuga a aquest clàssic dels jocs de PC

Com es juga? Mou les cartes amb el ratolí i forma columnes de major a menor en la part inferior i de menor a major en la part superior. Intenta girar totes les cartes que hi ha tombades en les columnes de sota i quan et falti cartes clica sobre el pilot de la part superior esquerra de la pantalla. L´objectiu és formar les quatre columnes dels quatre pals de l´As a la K en la part superior dreta.

Etiquetes: cartes solitari clàssic clàssics

· Jocs de cartes · Jocs clàssics

A Cartes Classic Clàssics Escola Joc Pc Quest So Sol Solitari


Més jocs semblants a Solitari de la vella escola
Solitari de la vella escola en altres idiomes


El joc Solitari de la vella escola és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Solitari de la vella escola és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Solitari de la vella escola, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou les cartes amb el ratolí i forma columnes de major a menor en la part inferior i de menor a major en la part superior. Intenta girar totes les cartes que hi ha tombades en les columnes de sota i quan et falti cartes clica sobre el pilot de la part superior esquerra de la pantalla. L´objectiu és formar les quatre columnes dels quatre pals de l´As a la K en la part superior dreta. .