Joc Snake, la serp inquieta
Inici >

Snake, la serp inquieta

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Snake, la serp inquieta

Com es juga al joc?
joc++001

Snake, la serp inquietaPorta a Snake a trobar les boles màgiques que hi ha escampades per la jungla.

Com es juga? Mou a Snake amb les fletxes del teclat, intentant no tocar les parets de la pantalla ni cap dels obstacles que hi ha pel camí, només pots passa per terra i per sobre de les boles per recollir-les. Si toques alguna cosa que no siguin les boles o el terra, hauràs de tornar a començar des del punt de sortida del nivell i amb cinc tocs, s´haurà acabat el joc.

Etiquetes: jos serp boles snake

· Jocs habilitat

A Boles Jos Jungla Les Mag Or ós Per Roba Robar Ser Serp Snake Trobar


Més jocs semblants a Snake, la serp inquieta
Snake, la serp inquieta en altres idiomes


El joc Snake, la serp inquieta és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Snake, la serp inquieta és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Snake, la serp inquieta, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou a Snake amb les fletxes del teclat, intentant no tocar les parets de la pantalla ni cap dels obstacles que hi ha pel camí, només pots passa per terra i per sobre de les boles per recollir-les. Si toques alguna cosa que no siguin les boles o el terra, hauràs de tornar a començar des del punt de sortida del nivell i amb cinc tocs, s´haurà acabat el joc..