Joc Salvar a la princesa Anna
Inici >

Salvar a la princesa Anna

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Salvar a la princesa Anna

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Salvar a la princesa AnnaLa princesa Anna ha estat empresonada i li toca a la seva germana Elsa i al seu amic Olaf, salvar-la.

Com es juga? Els dos amics han d´anar sempre junts i ajudar-se en moltes ocasions per passar les proves i obstacles que hi ha al llarg del camí fins arribar a alliberar a la princesa Anna. Mou a Olaf amb les fletxes del teclat i a Elsa amb les lletres A, S, D, W. Per acabar cada nivell primer hauràs de trobar totes les boles de neu i arribar tots dos al punt d´arribada.

Etiquetes: Frozen Elsa plataforma Anna Olaf

· Jocs de plataformes · Jocs de disney

A Anna Elsa Forma Frozen Olaf Or Plataforma Princesa Salvar So


Més jocs semblants a Salvar a la princesa Anna
Salvar a la princesa Anna en altres idiomes


El joc Salvar a la princesa Anna és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Salvar a la princesa Anna és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Salvar a la princesa Anna, donc bé, aqui tens les instruccions: Els dos amics han d´anar sempre junts i ajudar-se en moltes ocasions per passar les proves i obstacles que hi ha al llarg del camí fins arribar a alliberar a la princesa Anna. Mou a Olaf amb les fletxes del teclat i a Elsa amb les lletres A, S, D, W. Per acabar cada nivell primer hauràs de trobar totes les boles de neu i arribar tots dos al punt d´arribada..