Joc Roncs en el salvatge oest
Inici >

Roncs en el salvatge oest

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Roncs en el salvatge oest

Com es juga al joc?
joc++001

Roncs en el salvatge oestHi ha un elefant que quan dorm produeix uns roncs tan estridents que la resta d´animals ha de despertar-lo per fer que calli.

Com es juga? Utilitza les habilitats de tos els animals de l´oest per fer que l´elefant es desperti i deixi de roncar. Com el joc és en castellà només hauràs de seguir les indicacions de cada nivell per saber que cal fer en cada moment.

Etiquetes: habilitat joc per nens jocs gratis roncs al salvatge oest l´elefant roncador puzle puzzle

· Jocs de puzzles

A Animal Animals Despertar Elefant Fer Gratis Habilitat Joc Joc per nens Jocs gratis L´elefant roncador Nens Oest Or Per Puzle Puzzle Resta Roncs Roncs al salvatge oest


Més jocs semblants a Roncs en el salvatge oest
Roncs en el salvatge oest en altres idiomes


El joc Roncs en el salvatge oest és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Roncs en el salvatge oest és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Roncs en el salvatge oest, donc bé, aqui tens les instruccions: Utilitza les habilitats de tos els animals de l´oest per fer que l´elefant es desperti i deixi de roncar. Com el joc és en castellà només hauràs de seguir les indicacions de cada nivell per saber que cal fer en cada moment..