Joc Roncs a la illa del tresor
Inici >

Roncs a la illa del tresor

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Roncs a la illa del tresor

Com es juga al joc?
joc++001

Roncs a la illa del tresorA la illa del tresor està tranquil, fins que l´elefant es posa a dormir i els seus roncs omplen tota la illa d´un soroll insuportable.

Com es juga? Intenta despertar a l´elefant per tal que deixi de roncar. Per fer-ho utilitza les habilitats dels altres animals i com que el joc pot ser en castellà, només hauràs de seguir les indicacions de cada nivell per fer-ho bé.

Etiquetes: jocs per nens l´elefant roncador roncs a la illa del tresor puzles

· Jocs de puzzles

A Dormir Elefant Illa Joc Jocs per nens Les L´elefant roncador Nens Or ós Per Puzle Puzles Rol Roll Roncs Roncs a la illa del tresor So Soroll Tresor Up


Més jocs semblants a Roncs a la illa del tresor
Roncs a la illa del tresor en altres idiomes


El joc Roncs a la illa del tresor és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Roncs a la illa del tresor és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Roncs a la illa del tresor, donc bé, aqui tens les instruccions: Intenta despertar a l´elefant per tal que deixi de roncar. Per fer-ho utilitza les habilitats dels altres animals i com que el joc pot ser en castellà, només hauràs de seguir les indicacions de cada nivell per fer-ho bé..