Joc Riff master II
Inici >

Riff master II

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Riff master II

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Riff master IIConverteix-te en un mestre de la guitarra elèctrica aprenent a tocar amb el teclat de l´ordinador.

Com es juga? Escull el tipus de grup que vols ser, escull el tema i la guitarra i observa bé les notes que van apareixent en la part central de la pantalla. Hauràs de tocar les tecles en el moment en que les notes passin per sobre del requadre i hauràs de fer-ho amb la velocitat i la intensitat que marquin les línies. Al final sabràs quants punts has obtingut i sabràs si ets o no un artista del riff

Etiquetes: guitarra tocar música notes riff

· Jocs de música · Jocs habilitat

A Elèctric Guitarra Master Musica Notes Or Riff Tocar


Més jocs semblants a Riff master II
Riff master II en altres idiomes


El joc Riff master II és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Riff master II és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Riff master II, donc bé, aqui tens les instruccions: Escull el tipus de grup que vols ser, escull el tema i la guitarra i observa bé les notes que van apareixent en la part central de la pantalla. Hauràs de tocar les tecles en el moment en que les notes passin per sobre del requadre i hauràs de fer-ho amb la velocitat i la intensitat que marquin les línies. Al final sabràs quants punts has obtingut i sabràs si ets o no un artista del riff.