Joc Recorregut per les tombes amb moto
Inici >

Recorregut per les tombes amb moto

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Recorregut per les tombes amb moto

Com es juga al joc?
joc++001

Recorregut per les tombes amb motoEts una pilot de motos molt atrevida que vol fer un recorregut per les tombes més importants d´Egipte per demostrar a tothom que ets la millor pilot en situacions difícils.

Com es juga? Per demostrar que ets la millor pilot, has de portar la teva moto pel mig dels diferents recorreguts de les tombes que hi ha al interior de les piràmides. Per fer-ho has de conduir observant els diferents obstacles, desnivells i girs que et trobaràs pel recorregut. Portes la moto amb les fletxes del teclat però en cada obstacle has de prémer una tecla diferent per no caure de la moto, observa el joc i en cada moment t´indicarà quines són aquestes tecles.

Etiquetes: moto carrera conduir circuit pilot

· Jocs de cotxes · jocs per nens

A Carrera Circ Circuit Conduir Egipte Fer Les Moto Motos Or ós Per Pilot Recorregut


Més jocs semblants a Recorregut per les tombes amb moto
Recorregut per les tombes amb moto en altres idiomes


El joc Recorregut per les tombes amb moto és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Recorregut per les tombes amb moto és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Recorregut per les tombes amb moto, donc bé, aqui tens les instruccions: Per demostrar que ets la millor pilot, has de portar la teva moto pel mig dels diferents recorreguts de les tombes que hi ha al interior de les piràmides. Per fer-ho has de conduir observant els diferents obstacles, desnivells i girs que et trobaràs pel recorregut. Portes la moto amb les fletxes del teclat però en cada obstacle has de prémer una tecla diferent per no caure de la moto, observa el joc i en cada moment t´indicarà quines són aquestes tecles..