Joc Puzle egipci
Inici >

Puzle egipci

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Puzle egipci

Com es juga al joc?
joc++001

Puzle egipciL´objectiu del joc és aconseguir que totes les peces de cada nivell desapareguin formant grups de dos o més peces iguals.

Com es juga? Clica sobre una de les peces que formen el grup per tal que totes les que són iguals i estan de costat desapareguin. Podràs passar al següent nivell quan no en quedi cap. Si alguna peça et queda sola i la vols treure, et costarà una de les deu vides de que disposes i si no fas que totes les peces desapareguin abans de que s´acabi el temps el joc acabarà. També acabarà en el moment en que no et quedi cap vida.

Etiquetes: trencaclosques puzles puzzles egipci

· Jocs de puzzles

A Cons Egipci Forma Gru Joc Les Nivell Or ós Pare Pc Peces Puzle Puzles Puzzle Puzzles Tren Trencaclosques Up


Més jocs semblants a Puzle egipci
Puzle egipci en altres idiomes


El joc Puzle egipci és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Puzle egipci és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Puzle egipci, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica sobre una de les peces que formen el grup per tal que totes les que són iguals i estan de costat desapareguin. Podràs passar al següent nivell quan no en quedi cap. Si alguna peça et queda sola i la vols treure, et costarà una de les deu vides de que disposes i si no fas que totes les peces desapareguin abans de que s´acabi el temps el joc acabarà. També acabarà en el moment en que no et quedi cap vida..