Joc Pintora de quadres
Inici >

Pintora de quadres

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Pintora de quadres

Com es juga al joc?
joc++001

Pintora de quadresEts una pintora de quadres al carrer i la teva manera de fer els dibuixos és seguint els números amb el pinzell.

Com es juga? Busca el número 1 i segueix per ordre els números amb el ratolí per tal de completar el dibuix abans de que s´acabi el temps. En algun moment, si el dibuix és molt gran, hauràs de sucar el pinzell en pintura clicant la lletra P o no podràs continuar. Si s´acab el temps i el dibuix no està acabat hauràs de tornar a començar des del principi.

Etiquetes: pintar quadres números

· Jocs per a pintar

A Dibuix Dibuixos Fer Número Numeros Or ós Pintar Quad Quadres


Més jocs semblants a Pintora de quadres
Pintora de quadres en altres idiomes


El joc Pintora de quadres és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Pintora de quadres és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Pintora de quadres, donc bé, aqui tens les instruccions: Busca el número 1 i segueix per ordre els números amb el ratolí per tal de completar el dibuix abans de que s´acabi el temps. En algun moment, si el dibuix és molt gran, hauràs de sucar el pinzell en pintura clicant la lletra P o no podràs continuar. Si s´acab el temps i el dibuix no està acabat hauràs de tornar a començar des del principi..