Joc Pingüins i canonades
Inici >

Pingüins i canonades

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Pingüins i canonades

Com es juga al joc?
joc++001

Pingüins i canonadesL´objectiu del joc és aconseguir que tants pingüins com sigui possible creuin a l´altre cantó per sobre de les canonades abans que s´acabi el temps

Com es juga? Clica sobre els trossos de canonada per tal que girin i es col.loquin en la posició adequada per formar un camí sense fugues que els pingüins puguin creuar. Quan la tinguis acabada clica sobre el pingüí que ha de fer el recorregut i si arriba al final sense caure, n´hauràs salvat a un. Fes el mateix amb tants com sigui possible abans que el temps acabi.

Etiquetes: habilitat intel.ligència pingüins i canonades laberints camins

· Jocs de laberints · Jocs d´intel•ligència · Jocs habilitat

A Camí Camins Canó Canonades Cons Habilitat Intel.ligència Joc Laberint Laberints Les ós Per Pingüí Pinguins Pingüins i canonades So Sobre


Més jocs semblants a Pingüins i canonades
Pingüins i canonades en altres idiomes


El joc Pingüins i canonades és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Pingüins i canonades és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Pingüins i canonades, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica sobre els trossos de canonada per tal que girin i es col.loquin en la posició adequada per formar un camí sense fugues que els pingüins puguin creuar. Quan la tinguis acabada clica sobre el pingüí que ha de fer el recorregut i si arriba al final sense caure, n´hauràs salvat a un. Fes el mateix amb tants com sigui possible abans que el temps acabi..