Joc Phineas en el museu
Inici >

Phineas en el museu

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Phineas en el museu

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Phineas en el museuPhineas està en el museu d´art i història però no és un museu normal i corrent sinó que està ple de perills per tot arreu i ell no es dona compte de res.

Com es juga? Com que en Phineas no és conscient dels perills que córrer estan al museu, hauràs de ser tu el que vigili tot el que l´envolta i en el moment de produir-se una possible desgràcia, evitar que passi, col.locant algun objecte que hauràs recollit abans just en el punt del possible perill. Durant el recorregut d´en Phineas pel museu també veuràs algunes estrelles, que hauràs de recollir de seguida perquè no es pot tornar enrere.

Etiquetes: Phineas museu perill habilitat puzzle escape

· Jocs habilitat · Jocs escape

A Escape Habilitat Història Museu Or Per Perill Phineas Puzzle


Més jocs semblants a Phineas en el museu
Phineas en el museu en altres idiomes


El joc Phineas en el museu és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Phineas en el museu és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Phineas en el museu, donc bé, aqui tens les instruccions: Com que en Phineas no és conscient dels perills que córrer estan al museu, hauràs de ser tu el que vigili tot el que l´envolta i en el moment de produir-se una possible desgràcia, evitar que passi, col.locant algun objecte que hauràs recollit abans just en el punt del possible perill. Durant el recorregut d´en Phineas pel museu també veuràs algunes estrelles, que hauràs de recollir de seguida perquè no es pot tornar enrere..