Joc Passi de models del món
Inici >

Passi de models del món

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Passi de models del món

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Passi de models del mónEts una dissenyadora i estilista de models molt coneguda que ha fer el seu passi davant d´un jurat que puntuarà la teva manera de combinar la roba i els accessoris de les models.

Com es juga? Primer escull el país que vols representar en la teva roba i escull també les tres models que els portaran. Canvia´ls hi el cabells, el maquillatge, la roba, les sabates i els accessoris i quan estiguin llestes fes el primer passi. Et donaran una sèrie de consells (en anglès) i podràs fer els canvis que creguis oportuns abans de fer el passi definitiu davant el jurat perquè et donin la seva valoració.

Etiquetes: passi de moda models roba vestir nenes

· Jocs de vestir · Jocs per a nenes

A Dora Fer Les Moda Models Nenes Or Passi de moda Roba So Vestir


Més jocs semblants a Passi de models del món
Passi de models del món en altres idiomes


El joc Passi de models del món és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Passi de models del món és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Passi de models del món, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer escull el país que vols representar en la teva roba i escull també les tres models que els portaran. Canvia´ls hi el cabells, el maquillatge, la roba, les sabates i els accessoris i quan estiguin llestes fes el primer passi. Et donaran una sèrie de consells (en anglès) i podràs fer els canvis que creguis oportuns abans de fer el passi definitiu davant el jurat perquè et donin la seva valoració..