Joc Passarel.la de moda
Inici >

Passarel.la de moda

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Passarel.la de moda

Com es juga al joc?
joc++001

Passarel.la de modaEn aquest joc es posarà a prova la teva capacitat com a estilista. Hauràs de vestir de dalt a baix a tres models i un jurat et donarà la seva puntuació quan les models desfilin per la passarel·la.la. Si vols passar al següent nivell hauràs de fer-ho molt bé.

Com es juga? Primes ves a l´estudi i escull tres de les models que hi ha, vesteix-les i posa´ls-hi els complements que creguin que els hi poden quedar millor, fes-les passar per la passarel.la i espera la nota del jurat. Per poder passar al següent nivell i desbloquejar els altres estudis i salons de bellesa, hauràs de superar amb bona nota les teves presentacions o hauràs de tornar a començar

Etiquetes: models moda roba vestir nenes passarel.la passe de models bellesa

· Jocs de vestir · Jocs per a nenes · Jocs de simulació

A Bellesa Fer Joc Les Moda Models Nenes Nivell ós Passarel.la Passe de models Per Quest Roba Vestir


Més jocs semblants a Passarel.la de moda
Passarel.la de moda en altres idiomes


El joc Passarel.la de moda és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Passarel.la de moda és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Passarel.la de moda, donc bé, aqui tens les instruccions: Primes ves a l´estudi i escull tres de les models que hi ha, vesteix-les i posa´ls-hi els complements que creguin que els hi poden quedar millor, fes-les passar per la passarel.la i espera la nota del jurat. Per poder passar al següent nivell i desbloquejar els altres estudis i salons de bellesa, hauràs de superar amb bona nota les teves presentacions o hauràs de tornar a començar.