Joc Papa´s pasta




Inici >

Papa´s pasta

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Papa´s pasta

Com es juga al joc?




joc++001

Papa´s pasta



Portes un restaurant de pasta i la teva feina és que els clients tinguin el que vulguin en el menor temps d´espera possible.

Com es juga? Per fer bé la teva feina ho has de fer pas a pas, primer prendre nota de la comanda, després bullir la pasta, tirar-hi els complements (salsa, mandonguilles, formatge...), fer el pa i portar-ho tot al client perfectament presentat i de seguida. Si ho fas tal i com ell volia, et donarà més propina i podràs ampliar el negoci i contractar algun ajudant. Si vas tard o no ho fas com t´han demanat no obtindràs diners.

Etiquetes: restaurant menjar cuinar nenes simulació

· Jocs de simulació · Jocs per a nenes

A Cuina Cuinar Menjar Nenes Or ós Papa´s Per Resta Restaurant Simulació


Més jocs semblants a Papa´s pasta




Papa´s pasta en altres idiomes


El joc Papa´s pasta és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Papa´s pasta és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Papa´s pasta, donc bé, aqui tens les instruccions: Per fer bé la teva feina ho has de fer pas a pas, primer prendre nota de la comanda, després bullir la pasta, tirar-hi els complements (salsa, mandonguilles, formatge...), fer el pa i portar-ho tot al client perfectament presentat i de seguida. Si ho fas tal i com ell volia, et donarà més propina i podràs ampliar el negoci i contractar algun ajudant. Si vas tard o no ho fas com t´han demanat no obtindràs diners..