Joc Panik a Xocolandia
Inici >

Panik a Xocolandia

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Panik a Xocolandia

Com es juga al joc?
joc++001

Panik a XocolandiaEl conill Panik està tancat a la fàbrica de Xocolandia, on el malvat noi vermell ha col.locat un munt de bombes per fer que tot salti pels aires. En Panik ha de trobar totes aquestes bombes abans de que s´acabi el temps i tot exploti.

Com es juga? Per moure´s ho fa amb les fletxes del teclat i salta amb la barra de l´espai. Ha d´agafar totes les bombes que hi ha a cada nivell perquè s´obri la porta i pugui passar al següent nivell per per el mateix. Vigila amb els guardes malvats de la fàbrica que només amb un toc poden fer que en Panik perdi una de les cinc vides que té i si això passa, hauràs de tornar a començar

Etiquetes: panik xocolandia plataforma bombes aventura

· Jocs de plataformes · Jocs aventures

A Air Aire Aventura Bombes Conill Fer Forma Mel Or Panik Per Plataforma Quest Roba Robar Tanc Tancat Trobar Vent Vermell Xoc Xocolandia


Més jocs semblants a Panik a Xocolandia
Panik a Xocolandia en altres idiomes


El joc Panik a Xocolandia és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Panik a Xocolandia és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Panik a Xocolandia, donc bé, aqui tens les instruccions: Per moure´s ho fa amb les fletxes del teclat i salta amb la barra de l´espai. Ha d´agafar totes les bombes que hi ha a cada nivell perquè s´obri la porta i pugui passar al següent nivell per per el mateix. Vigila amb els guardes malvats de la fàbrica que només amb un toc poden fer que en Panik perdi una de les cinc vides que té i si això passa, hauràs de tornar a començar.