Juga a jocs a SuperJocs.com!

Estàs a: Inici >

Pac-Xon

Pantalla del joc El laberint de les sumes

El laberint de les sumes

Recull les maduixes que hi ha al laberint i resolt les sumes que amaga cadascuna d´elles

Imatge del joc Pac-Xon

Pac-Xon

Tornar al joc ^

Joc de Pac-man. Has d´anar fent quadradets conduint el Pac-man. Cada quadat que fas, és terreny segur per a tu i els fantasmes no poden entrar. Vigila, si els fantasmes toquen la ratlla que estàs fent perds una vida.

Com es juga? Es juga amb les fletxes del teclat.

Etiquetes:

Joc

pacman

pac-man

pax-man· Jocs d´accióMés jocs que t'agradaran com Pac-Xon
Google+ © 2014 - Tots els drets reservats - Reactiva Internet, amb l'ajuda d'en Pau i l'Aida ;)

Jocs populars Atenció a l'usuari Avís legal Uso de cookies Ofertes de TreballJuga a Pac-Xon sempre que vulguis i des d'on sigui, a SuperJocs.com el trobaràs sempre en línia i gratis!

El joc Pac-Xon

és un joc d´acció

per jugar gratis, en línia y sense instal.lar res al teu ordinador o tablet. Actualitzem cada dia, així que no oblidis recomanar-nos als teus amics i amigues! Superjocs.com és una web per jugar online i sense descarregar res al teu ordinador.

Un gran joc d'acció ha de fer-te fluir l'adrenalina a tope mentre superes nivells i més nivells. i Pac-Xon és un joc d'acció, en flash i gratuït perquè puguis jugar sense instal.lar res.


Sobre Super Jocs


Súper Jocs és la web dels millors jocs gratis i online amb tots tipus de jocs com jocs flash, jocs arcade, jocs d'acció, jocs de vestir, jocs d'internet, jocs de disparar, jocs de paraules, jocs de rol, jocs de cotxes i curses, jocs de pintar i molt més.