Joc Números conductius
Inici >

Números conductius

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Números conductius

Com es juga al joc?
joc++001

Números conductiusApareixeran una sèrie de números que hauràs de canviar per zeros

Com es juga? Tots els uns, dosos, tresos... de la quadrícula han d´acabar sent zeros, per fer-ho clica sobre aquests números i veuràs que els del seu costat es tornen de color verd i els podràs clicar fins a convertir-los tots en zeros o si es tornen liles voldrà dir que per aquell camí no pots seguir. Si et trobes en un camí sense sortida pots clicar Reset i tornar a començar.

Etiquetes: números

· Jocs d´intel•ligència

A Número Numeros ós Pare Per Rei Ser


Més jocs semblants a Números conductius
Números conductius en altres idiomes


El joc Números conductius és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Números conductius és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Números conductius, donc bé, aqui tens les instruccions: Tots els uns, dosos, tresos... de la quadrícula han d´acabar sent zeros, per fer-ho clica sobre aquests números i veuràs que els del seu costat es tornen de color verd i els podràs clicar fins a convertir-los tots en zeros o si es tornen liles voldrà dir que per aquell camí no pots seguir. Si et trobes en un camí sense sortida pots clicar Reset i tornar a començar..