Joc Nou boles
Inici >

Nou boles

joc++001

Nou bolesUn joc clàssic de billar on l´objectiu es ficar totes les boles dins les troneres sense importar els colors ni les formes.

Com es juga? Jugues contra la màquina i guanyarà el que fiqui més boles dins les troneres. Clica sobre la bola blanca i mou el ratolí per moure el pal, en el moment en que la direcció en que llençaràs sigui correcte, torna a clicar i mou el pal endavant i en darrera per mesurar la força del cop, clica una vegada més i que hi hagi sort.

Etiquetes: clàssic clàssics billar

· Jocs clàssics · jocs d´esports

A Billar Boles Classic Clàssics Color Colors Formes Illa Joc Joc clàssic Les Or Ou


Més jocs semblants a Nou boles
Nou boles en altres idiomes


El joc Nou boles és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Nou boles és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Nou boles, donc bé, aqui tens les instruccions: Jugues contra la màquina i guanyarà el que fiqui més boles dins les troneres. Clica sobre la bola blanca i mou el ratolí per moure el pal, en el moment en que la direcció en que llençaràs sigui correcte, torna a clicar i mou el pal endavant i en darrera per mesurar la força del cop, clica una vegada més i que hi hagi sort..