Joc Moll de cārrega
Inici >

Moll de cārrega

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Moll de cārrega

Com es juga al joc?
joc++001

Moll de cārregaLa teva feina és la de carregar un trāiler amb caixes i portar-les al seu destí.

Com es juga? Primer haurās de conduir el trāiler i aparcar-los al costat del moll de cārrega de les primeres caixes. Després haurās de conduir el toro per carregar les caixes al trāiler i quan tinguis el camiķ carregat del tot podrās portar la cārrega al seu destí. El joc va per temps i com més rāpid ho facis més punt tindrās. Mou el camiķ i el toro amb les fletxes del teclat i agafa i deixa les caixes amb la tecla de CTRL

Etiquetes: habilitat conduir carregar camiķ moll de cārrega jocs per nens

ˇ Jocs habilitat ˇ Jocs de cotxes

A Caixes Camí Camiķ Carregar camiķ Conduir Habilitat Joc Jocs per nens Les Moll de cārrega Nens Or Per


Més jocs semblants a Moll de cārrega
Moll de cārrega en altres idiomes


El joc Moll de cārrega és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalˇlar res, perquč Moll de cārrega és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Moll de cārrega, donc bé, aqui tens les instruccions: Primer haurās de conduir el trāiler i aparcar-los al costat del moll de cārrega de les primeres caixes. Després haurās de conduir el toro per carregar les caixes al trāiler i quan tinguis el camiķ carregat del tot podrās portar la cārrega al seu destí. El joc va per temps i com més rāpid ho facis més punt tindrās. Mou el camiķ i el toro amb les fletxes del teclat i agafa i deixa les caixes amb la tecla de CTRL.