Joc Missió a Mart
Inici >

Missió a Mart

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Missió a Mart

Com es juga al joc?
joc++001

Missió a MartT´han donat una missió que és destruir tots els edificis de Mart per tal que els seus habitants no invadeixin el nostre planeta.

Com es juga? Per fer-ho disposes d´una nau carregada amb rajos làsers de gran potència capaços de destruïr els edificis amb molt poca dificultat, però cada vegada que dispares la nau cau una mica més avall i si ho destrueixes de seguida tots els edificis la nau podria xocar i s´acabaria el joc. La nau vola sola i va passant una i una altra vegada per sobre dels edificis i quan ho faci has de clicar la barra de l´espai per disparar.

Etiquetes: naus espai disparar bombes mart

· Jocs acció

A Bombes Destruir Dispara Disparar Edificis Espai Mar Mart Missió Nau Naus ós Per Planeta Spa


Més jocs semblants a Missió a Mart
Missió a Mart en altres idiomes


El joc Missió a Mart és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Missió a Mart és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Missió a Mart, donc bé, aqui tens les instruccions: Per fer-ho disposes d´una nau carregada amb rajos làsers de gran potència capaços de destruïr els edificis amb molt poca dificultat, però cada vegada que dispares la nau cau una mica més avall i si ho destrueixes de seguida tots els edificis la nau podria xocar i s´acabaria el joc. La nau vola sola i va passant una i una altra vegada per sobre dels edificis i quan ho faci has de clicar la barra de l´espai per disparar..