Joc Mini golf 99
Inici >

Mini golf 99

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Mini golf 99

Com es juga al joc?
joc++001

Mini golf 99Juga el mini golf en un camp amb diferents nivells i dificultats

Com es juga? Mou el ratolí per fer que la persona que juga es mogui, fixa´t en les marques del terra per escollir la direcció de la pilota i clica per escollir la potència amb que vols que la pilota es llenci, quan ho tinguis tot, torna a clicar i veuràs on va a parara la pilota. Tens al menys 10 intents per cada forat, però com menys cops hagis de fer per ficar la pilota al forat, més punts tindràs

Etiquetes: esports mini golf

· jocs d´esports

A Esport Esports Fer Golf Mini golf Nivell Or


Més jocs semblants a Mini golf 99
Mini golf 99 en altres idiomes


El joc Mini golf 99 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Mini golf 99 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Mini golf 99, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el ratolí per fer que la persona que juga es mogui, fixa´t en les marques del terra per escollir la direcció de la pilota i clica per escollir la potència amb que vols que la pilota es llenci, quan ho tinguis tot, torna a clicar i veuràs on va a parara la pilota. Tens al menys 10 intents per cada forat, però com menys cops hagis de fer per ficar la pilota al forat, més punts tindràs.