Joc Mem˛ria enquadrada
Inici >

Mem˛ria enquadrada

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Mem˛ria enquadrada

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Playerjoc++001

Mem˛ria enquadradaEn aquest joc has de tenir molta retentiva per recordar on estaven els requadres de color vermella que hi havia en el taulell i posar-los just on eren

Com es juga? Observa primer els requadres vermells, fes mem˛ria i clica just en els llocs on creguis que estaven abans de desaparŔixer. Tens un n˙mero concret d┤errors permesos i per cada taulell ben fet sumarÓs punts i podrÓs passar a un nivell mÚs difÝcil, per˛ si t┤equivoques nomÚs per un, haurÓs de fer el nivell inferior al que estaves fent.

Etiquetes: mem˛ria requadres colors mem˛ria fotogrÓfica

Ě Jocs de mem˛ria - memory

A Color Colors Joc Mel Memo Memoria Mem˛ria fotogrÓfica Or ˇs Per Quad Quadres Quest Recorda Recordar Requadres Taulell Vermell


MÚs jocs semblants a Mem˛ria enquadrada
Mem˛ria enquadrada en altres idiomes


El joc Mem˛ria enquadrada Ús un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instalĚlar res, perquŔ Mem˛ria enquadrada Ús un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Mem˛ria enquadrada, donc bÚ, aqui tens les instruccions: Observa primer els requadres vermells, fes mem˛ria i clica just en els llocs on creguis que estaven abans de desaparŔixer. Tens un n˙mero concret d┤errors permesos i per cada taulell ben fet sumarÓs punts i podrÓs passar a un nivell mÚs difÝcil, per˛ si t┤equivoques nomÚs per un, haurÓs de fer el nivell inferior al que estaves fent..