Joc Jo i les claus 3
Inici >

Jo i les claus 3

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Jo i les claus 3

Com es juga al joc?
joc++001

Jo i les claus 3Hi ha un grup de pingüins que amaguen les claus per passar al següent nivell. Has de trobar el pingüí que la té i fer-lo sortir per prendre-li pi poder passar al nivell següent.

Com es juga? Els pingüins es mouen per seqüències, segons quin cliquis es mourà o s´enfonsarà, potser clicaràs un i es mourà l´altre... és un misteri. Per tant has d´anar provant l´ordre fins que trobis la combinació correcte i aparegui el pingüí que té la clau per passar al següent nivell.

Etiquetes: pingüins pinguins clau puzzle

· Jocs de puzzles · Jocs infantils

A Clau Claus Fer Gru Les Mag Nivell Or Per Pingüí Pinguins Puzzle Roba Robar So Trobar Up


Més jocs semblants a Jo i les claus 3
Jo i les claus 3 en altres idiomes


El joc Jo i les claus 3 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Jo i les claus 3 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Jo i les claus 3, donc bé, aqui tens les instruccions: Els pingüins es mouen per seqüències, segons quin cliquis es mourà o s´enfonsarà, potser clicaràs un i es mourà l´altre... és un misteri. Per tant has d´anar provant l´ordre fins que trobis la combinació correcte i aparegui el pingüí que té la clau per passar al següent nivell..