Joc Mario gold rush 2
Inici >

Mario gold rush 2

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Mario gold rush 2

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Mario gold rush 2En Mario i en Luigi han de treballar en equip per aconseguir totes les monedes i arribar al final del recorregut amb totes elles i senses haver sofert cap mal.

Com es juga? Per fer-ho cadascú d´ells té una feina a fer, en Mario dispara amb la fletxa d´abaix i neteja el camí dels petits monstres i perills que pugui trobar-se després en Luigi, que és qui recull les monedes. En Mario es mou amb les fletxes del teclat i en Luigi amb les lletres A, D, W. En els diferents nivells que hi ha, trobareu elements que faran que els dos personatges saltin, canviïn de lloc, pugin en plataformes... i en alguns dels casos hauran de treballar en equip per poder utilitzar aquest elements perquè l´un sense l´altre no seria possible.

Etiquetes: mario luigi monedes plataforma clàssics clàssic

· Jocs de plataformes · Jocs clàssics · Jocs acció

A Ball Ballar Classic Clàssics Cons Fer Forma Les Luigi Mar Marí Mario Monedes Or Per Plataforma Recorregut So


Més jocs semblants a Mario gold rush 2
Mario gold rush 2 en altres idiomes


El joc Mario gold rush 2 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Mario gold rush 2 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Mario gold rush 2, donc bé, aqui tens les instruccions: Per fer-ho cadascú d´ells té una feina a fer, en Mario dispara amb la fletxa d´abaix i neteja el camí dels petits monstres i perills que pugui trobar-se després en Luigi, que és qui recull les monedes. En Mario es mou amb les fletxes del teclat i en Luigi amb les lletres A, D, W. En els diferents nivells que hi ha, trobareu elements que faran que els dos personatges saltin, canviïn de lloc, pugin en plataformes... i en alguns dels casos hauran de treballar en equip per poder utilitzar aquest elements perquè l´un sense l´altre no seria possible..