Joc Mario al món animal 2
Inici >

Mario al món animal 2

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Mario al món animal 2

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Mario al món animal 2Em Mario i el seu germà Luigi estan perduts en el món animal, on a cada pas hi ha sorpreses i trampes que hauran de superar per arribar al final del recorregut.

Com es juga? Mou en Mario amb les fletxes del teclat i en Luigi amb les lletres A, D, W. Fins que estiguin tots dos en el mateix punt no podreu seguir el camí, primer pot anar un i superar les proves i després l´altre, però per seguir junts tots dos han d´estar al final del camí de la pantalla en el mateix moment per saber que els espera darrera de la última imatge.

Etiquetes: Mario Luigi plataforma

· Jocs de plataformes

A Animal Forma Luigi Mar Marí Mario Or Per Perduts Pes Plataforma Recorregut So Up


Més jocs semblants a Mario al món animal 2
Mario al món animal 2 en altres idiomes


El joc Mario al món animal 2 és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Mario al món animal 2 és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Mario al món animal 2, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou en Mario amb les fletxes del teclat i en Luigi amb les lletres A, D, W. Fins que estiguin tots dos en el mateix punt no podreu seguir el camí, primer pot anar un i superar les proves i després l´altre, però per seguir junts tots dos han d´estar al final del camí de la pantalla en el mateix moment per saber que els espera darrera de la última imatge..