Joc Lluita medieval
Inici >

Lluita medieval

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Lluita medieval

Com es juga al joc?
Get Adobe Flash Player
joc++001

Lluita medievalEts un guerrer de l´exercit del rei que ha de lliurar al territori dels morts vivents.

Com es juga? Per aconseguir totes les missions que t´encomana el teu rei, has de seguir els passos que et marca en cada moment el joc. Primer trobar el senyor del territori, després aconseguir armes per lluitar contra els morts vivents i el més importat, trobar les torres de defensa del castell. Mou-te amb el botó esquerra del ratolí apretat, seguint les fletxes que et marquen el camí de les missions i durant el joc podràs aconseguir noves armes, nous companys de batalla i noves habilitats per fer-te més fort. Quan et trobis davant dels morts vivents, clica contínuament el botó esquerra del ratolí per acabar amb ells i quan trobis una àrea groga, para´t per descansar i carregar energia o per completar les missions.

Etiquetes: aventura medieval lluita guerra morts vivents nens

· Jocs acció · Jocs aventures · jocs per nens

A Aventura Guerra Guerrer Lluita Medieval Morts Morts vivents Nens Or Rei Vent


Més jocs semblants a Lluita medieval
Lluita medieval en altres idiomes


El joc Lluita medieval és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Lluita medieval és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Lluita medieval, donc bé, aqui tens les instruccions: Per aconseguir totes les missions que t´encomana el teu rei, has de seguir els passos que et marca en cada moment el joc. Primer trobar el senyor del territori, després aconseguir armes per lluitar contra els morts vivents i el més importat, trobar les torres de defensa del castell. Mou-te amb el botó esquerra del ratolí apretat, seguint les fletxes que et marquen el camí de les missions i durant el joc podràs aconseguir noves armes, nous companys de batalla i noves habilitats per fer-te més fort. Quan et trobis davant dels morts vivents, clica contínuament el botó esquerra del ratolí per acabar amb ells i quan trobis una àrea groga, para´t per descansar i carregar energia o per completar les missions..