Joc Lluita entre herois
Inici >

Lluita entre herois

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Lluita entre herois

Com es juga al joc?
joc++001

Lluita entre heroisQuatre grans herois lluitaran per esbrinar quin d´ells és el més fort. Cadascú disposa d´habilitats i forces especials, que ben utilitzats el faran guanyar la lluita.

Com es juga? Tria quin dels herois vols ser i aleatòriament s´escollirà el teu contrincant. Podràs començar tu la lluita i formar un grup de tres o més elements iguals sobre el taulell. Si pots fer una línia de quatre elements iguals, tindràs una tirada extra. Segons el tipus d´elements que hagi escollit, el teu contrincant rebrà un tipus d´atac o un altre o tu rebràs vida, defensa o manà per continuar en la lluita. Guanyarà el que deixi abans sense vides al seu oponent.

Etiquetes: gem lluita herois estratègia

· Jocs acció · Jocs de puzzles · Jocs estratègia

A Estratègia Gem Habilitat Herois Lluita Lluitar Or ós Per


Més jocs semblants a Lluita entre herois
Lluita entre herois en altres idiomes


El joc Lluita entre herois és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Lluita entre herois és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Lluita entre herois, donc bé, aqui tens les instruccions: Tria quin dels herois vols ser i aleatòriament s´escollirà el teu contrincant. Podràs començar tu la lluita i formar un grup de tres o més elements iguals sobre el taulell. Si pots fer una línia de quatre elements iguals, tindràs una tirada extra. Segons el tipus d´elements que hagi escollit, el teu contrincant rebrà un tipus d´atac o un altre o tu rebràs vida, defensa o manà per continuar en la lluita. Guanyarà el que deixi abans sense vides al seu oponent..