Joc Lletratack
Inici >

Lletratack

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Lletratack

Com es juga al joc?
joc++001

LletratackLes lletres-bombes ataquen la ciutat, la teva missió és la de fer que explotin abans de tocar els edificis de la part inferior de la pantalla. A mesura que avancen els nivells, la cosa es complica

Com es juga? En el moment en que apareixen les lletres per la pantalla, clica de seguida la mateixa lletra del teclat, si en algun moment n´hi ha masses i no pots amb tot, prem la barra de l´espai per fer que totes explotin a l´hora. Si aconsegueixen completar la paraula BOMB, amb les lletres de color groc que apareixen juntament amb les altres lletres-bombes, obtindràs bombes extres de la barra espaiadora i si completes la paraula LIVE amb les lletres grogues, obtindràs una vida extra. En nivells més avançats a més de lletres també hi ha números-bomba.

Etiquetes: lletres bombes intel.ligència habilitat explotar

· Jocs acció · Jocs d´intel•ligència

A Atac Bombes Ciutat Edificis Explotar Fer Habilitat Intel.ligència Les Lletra Lletres Missió Nivell Or ós Talla Tocar


Més jocs semblants a Lletratack
Lletratack en altres idiomes


El joc Lletratack és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Lletratack és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Lletratack, donc bé, aqui tens les instruccions: En el moment en que apareixen les lletres per la pantalla, clica de seguida la mateixa lletra del teclat, si en algun moment n´hi ha masses i no pots amb tot, prem la barra de l´espai per fer que totes explotin a l´hora. Si aconsegueixen completar la paraula BOMB, amb les lletres de color groc que apareixen juntament amb les altres lletres-bombes, obtindràs bombes extres de la barra espaiadora i si completes la paraula LIVE amb les lletres grogues, obtindràs una vida extra. En nivells més avançats a més de lletres també hi ha números-bomba..