Joc Llançament de carmels
Inici >

Llançament de carmels

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Llançament de carmels

Com es juga al joc?
joc++001

Llançament de carmelsHi ha dos modalitats de joc, una és la manera clàssica, on l´objectiu és disparar caramels fins que no en quedi cap a la pantalla i l´altra és la manera arcade, on l´objectiu és omplir el comptador de colors de la part esquerr de la pantalla.

Com es juga? Mou el ratolí per moure la fletxa que llença els caramels, quan estigui en el punt que vols, clica i el caramels que està preparat en el cercle de la fletxa sortirà disparat amunt. Perquè els caramels desapareguin han d´haver-hi tres o més del mateix tipus. Si algun dels caramels del grup toca la línia de baix el joc s´acabarà

Etiquetes: caramels arcade bubble puzzle disparar

· Jocs de puzzles

A Arc Arca Arcade Bubble Cara Caramels Classic Color Colors Dispara Disparar Joc Mel Moda Or ós Puzzle Spa Talla


Més jocs semblants a Llançament de carmels
Llançament de carmels en altres idiomes


El joc Llançament de carmels és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Llançament de carmels és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Llançament de carmels, donc bé, aqui tens les instruccions: Mou el ratolí per moure la fletxa que llença els caramels, quan estigui en el punt que vols, clica i el caramels que està preparat en el cercle de la fletxa sortirà disparat amunt. Perquè els caramels desapareguin han d´haver-hi tres o més del mateix tipus. Si algun dels caramels del grup toca la línia de baix el joc s´acabarà.