Joc Puzzles en moviment
Inici >

Puzzles en moviment

compartir joc a Facebook joc++001 compartir joc a Twitter joc++001 compartir joc a Google+ joc++001

Puzzles en moviment

Com es juga al joc?
joc++001

Puzzles en movimentResol aquests 10 trencaclosques en constant moviment, no serà fàcil saber on va cada peça ja que els dibuixos no paren de moure´s i no estan tota l´estona en el mateix lloc.

Com es juga? Clica una de les peces i arrossega-la fins al taulell de requadres del centre, col.loca-la on creguis que va i prova-ho amb les altres, quan hi hagi un grup que estiguin col.locades correctament, quedaran enganxades entre elles i després només et faltarà trobar les restants

Etiquetes: puzzle trencaclosques moviment

· Jocs de puzzles · Jocs d´intel•ligència

A Cons Dibuix Dibuixos Les Moviment ós Ou Pare Peça Puzzle Puzzles Quest Ser So Sol Tren Trencaclosques


Més jocs semblants a Puzzles en moviment
Puzzles en moviment en altres idiomes


El joc Puzzles en moviment és un joc online d'ordinador per jugar gratis. No has de descarregar res, ni instal·lar res, perquè Puzzles en moviment és un joc en flash.
Segur que et preguntes, com es juga a Puzzles en moviment, donc bé, aqui tens les instruccions: Clica una de les peces i arrossega-la fins al taulell de requadres del centre, col.loca-la on creguis que va i prova-ho amb les altres, quan hi hagi un grup que estiguin col.locades correctament, quedaran enganxades entre elles i després només et faltarà trobar les restants.